Sandre Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 (edytowane) Fester, ja napisalem ze presja to czyjas wina czy ze kazdemu wolno ??? Poskladaj literki, zrozum kontekst, a potem wyciagnij wnioski i sie produkuj:) A to czy bede jezdzil niech zostanie pod moja kontrola. Pozwolisz ? Święta za pasem, czas poluznic gumke w majtach i nie brac wszystkiego do siebie. Kosa mysle ze 30 pływadel sie przewinelo lekko. Najwiecej stan mniej wiecej po srodku zbiornika. Edytowane 8 Grudnia 2015 przez Sandre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa1982 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 To dlatego nie widziałem, nie wyplynalem w sumie poza zamek w Czorsztynie Zdaje się, że od Mizernej lepiej brały? W Niedzicy nie było tłoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ts21 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Fester, ja napisalem ze presja to czyjas wina czy ze kazdemu wolno ??? Poskladaj literki, zrozum kontekst, a potem wyciagnij wnioski i sie produkuj:) A to czy bede jezdzil niech zostanie pod moja kontrola. Pozwolisz ? Święta za pasem, czas poluznic gumke w majtach i nie brac wszystkiego do siebie. Dobre rady zawsze w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 :)Kosa ...gdzie braly ?? "Czort" wie. Ja do zamkow nie mam szczęścia, poza tym mniej m do wciagania kotwicy to plus Legendy mowia jakie to rybska powyjezdzaly przy zamkach ... ja osobiscie swoje rekordy zlowilem na wodzie do 6m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarek K. Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Cos w tym jest przy normalnym stanie wody nie pływamy ze znajomymi głębiej niż 12 do 15 m ale przeważnie łowiący na wodzie do 10 m.I choć prubowalem nawet na 30 to wiem ze nie dla mnie takie łowienie ,ale dwukrotnie w zimie spotkałem znajomego który łowi na czorcie tylko pozna jesienią i tylko pod zamkami , nie powiem bo daje radę i to niezle .W sezonie łapie kilka naprawdę ładnych ryb widziałem zdjęcia sandaczy 90 + .Szkoda tylko ze gość jeździl po mięso . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Trzeba miec cierpliwosc zeby czekac 3h na opad. Poza tym sandacz 90+ wyholowany silowo z glebokosci 30 ma marne szanse chocby lowiacy byl nie wiadomo jak nastawiony na uwalnianie. Siedzi przed zima w swoich glebinach. Niech siedzi i rosnie do nastepnego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa1982 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Ja pomimo, że lowilem przy zamkach też nie rzucalem głębiej jak 8 m,choć w jednym miejscu rzucalem na górkę 5m a brania były na 15 pod łodzią prawie,że heh bywa i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa1982 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Sandre, próbowałem załatwić łódź od gościa do którego dałeś nr ale na ten weekend zajęte, masz jeszcze kogoś może? Chciałbym jeszcze się wybrać teraz a kolega, z którym lowilem do tej pory nie może w ten weekend jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 A jak z wynajęciem łajby na piatek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa1982 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 W piątek ponoć wolne, ja chciałem na niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Zapisy na lodke beda niedlugo 3mies do przodu. Nie umiem Ci pomoc. Moge jedynie sprzedac pro marine f360 jak chcesz bo mi juz nie potrzebny hehe:) Edytowane 9 Grudnia 2015 przez Sandre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orni Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 A ja pozwolę sobie zapytać czy ktoś z Was łowił na czorcie z brzegu? Na 90% mój kompan z łajbą nie da rady jechać i tak myślę czy jechać i powalczyć z brzegu? Mieliście jakieś efekty łowiąc z brzegu? Myślałem o okolicy Mizernej. Może jakieś okonie chociaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa1982 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Ja lowilem z brzegu, nie jest to lowienie z łodzi, ale zatoka w Mizernej i jej okolice to dobre miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Gdzie tylko dusza zapragnie mozesz probowac. Mizerna, zatoka Kluszkowska, Kosarzyska (moglem przekrecic nazwe).O tej porze roku z brzegu mozesz smialo probowac swoich sil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiełbik Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 a nie zamarznie przy brzegu jak ma być w nocy -10 stopni i w kolejne dni też na minusie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xwaldi Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Z brzegu można jak najbardziej, ale nie o tej porze roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfilo Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Witam.Mógł by ktoś wrzucić fotkę aktualnego stanu wody?- najchętniej okolice wysp. Dawno nie byłem a słyszałem że jest naprawdę niski stan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarek K. Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 dokladnie wyplycenia przy wyspie tworza nowe wyspy ogulnie mallo wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Swoja droga ktoś wie kiedy maja zamiar zrobic ten przegląd zapory i zaczac napelnianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa1982 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Może ktoś ma miejsce na łódce na niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa1982 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Rzucę oczywiście jakieś 5 dyszek za paliwo do łódki lub zużycie akumulatora hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banziq Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 WitamKosa1982 ja będę w niedziele wodował w Mizernej mam wolne miejsce na łódce ktoś do towarzystwa się przyda będę o rana do wieczora? Ruszam z Kraka. Zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa1982 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Jak najbardziej, o której mam być w Mizernej? Mój numer 731726729, daj sygnał to oddzwonię, dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Wody mało i z dnia na dzień coraz mniej. Jeszcze maja spuścić 4 metry. Dziś błądziłem we mgle do 13:30 z rybami było bardzo kiepsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarek K. Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Wody mało i z dnia na dzień coraz mniej. Jeszcze maja spuścić 4 metry. Dziś błądziłem we mgle do 13:30 z rybami było bardzo kiepsko.Bo jak <<edit - kultura wypowiedzi!!!>> mowię 100 do 200 metrów od brzegu to gdzieś w pizdu plywacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi