Sandre Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zebym ja mial tylko takie przeszkody 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 ImageUploadedByTapatalk1451237246.582833.jpg Fajny zachód. Jakby fotka mówiła - "Koniec. Do zobaczenia za rok". Ja miałem takie widoczki, ale w drugą stronę o świcie. Wypłynąłem wyjątkowo wcześnie. Jakoś szybko mi się zaleciało. Prognoza się nie sprawdziła. Miała być mgła, a nie było. Miało nie podwiewać, a podwiewało. Szkoda, że musiałem się zbierać o 14.00, bo dopiero przed południem zrobiło się naprawdę przyjemnie. A ryby? Przed południem długo moją cierpliwość testowały. Dawały znaki życia. Coś tam czasem skubło, coś spadło, coś do ręki, ale generalnie cienko. Dopiero koło południa nabrały śmiałości. Brań sporo. Dużo pustych. Jakoś ostatnio z dozbrojek się wyleczyłem. To nie zawody. Najwyżej nie złowię. Poza tym strat jakoś sporo przy dozbrajanniu. Wszystkie zacięte ryby "za skórkę". Nawet po tych argesywniejszych braniach. A woda dalej w dół. Czym oni go zapełnią? Jak będzie bezśnieżna zima to już wogóle kicha. Wczoraj poniżej zbiornika woda malućka. A jak trochę będą wodę przytrzymywać, to nie wiem, gdzie te pstrągi będziemy łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Rano wiało, pózniej całkiem przyjemnie choć temperatura odczuwalna poniżej tej na termometrach. Ryby jak to na grudniowego czorta przystało bardzo chimeryczne- większość ryb zapięta za bródkę i z sandaczy wszystko krótkie. Jeden ładniejszy okoń się skusił na 5" grub shada. Do zobaczenia 16.06.2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0ktopus Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Koledzy , znajomy wyłowił wędkę pod zamkiem Niedzickim ,robioną u pana Kawalca, zestaw z kołowrotkiem wart koło dwóch tysięcy i czeka na właściciela 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Ten zestaw bedzie jak wino ... im dluzej lezal tym jego wartosc rosnie niekoniecznie użytkowa. Swoja droga gratulacje dla kolegi. Wiekszosc by chapła jak reksio szynke, a tu taki gest ... chylę czoła. Edytowane 28 Grudnia 2015 przez Sandre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ts21 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Pewno komuś była niepotrzebna i pozbył się balastu ;-) Edytowane 28 Grudnia 2015 przez ts21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0ktopus Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Leżała w wodzie niecałe dwa dni tak że nic się jej nie stało, no i już się właściciel znalazł Edytowane 29 Grudnia 2015 przez 0ktopus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) To chyba dobra flacha poszła za taki gest? Edytowane 29 Grudnia 2015 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0ktopus Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 No zobaczymy, dopiero co przeczytałem wiadomość na priv , a chłopak jeszcze do szkoły chodzi to nie wiem czy z flachy bedzie zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) To jak sie znalazl to z ciekawosci napisz co to bylo za cudo Edytowane 29 Grudnia 2015 przez Sandre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0ktopus Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Blank Phoenix komponenty Fuji kołowrotek Shimano-Japan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kerkhof Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Ale Wam zazdroszczę !Mnie na koniec sezonu uziemiło zapalenie płuc. Przyplątało się nie wiadomo skąd i już trzeci tydzień trzyma...Tak że zostaje mi lektura Waszych postów.Do 16.08.2016.Pozdrawiam Edytowane 29 Grudnia 2015 przez Kerkhof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kerkhof Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Jeszcze w kilku słowach opiszę moją historyjkę z parkującymi wzdłuż slipu na statkach, z przed 2 tygodni.Przyjechałem późno, sam. A że trzeba 3,23 cm napompować (zapomniałem kółek) zjechałem nisko, wykręciłem w lewo, no i się zakopałem.Na szczęście pomogło mi dwóch kolegów i szybko znalazłem się ponownie na asfalcie. Podjechałem wyżej i zaparkowałem po prawej, na twardym. W między czasie w/w koledzy wraz z trzecim, zwodowali dużego kolibri, ale niestety zablokowali samochodem boczny slip. Stanąłem przed dylematem zwrócenia im uwagi, że utrudniają innym życie, ale przed chwilą przecież mi pomogli...Jakoś jednak skleciłem w miarę "kulturalne" zdanie i grzecznie zwróciłem im uwagę.Kierowca jednak okazał się na poziomie, bez słowa przestawił zestaw tam gdzie wszyscy. Niestety, po powrocie, około 13,00, wzdłuż drogi stały już 2 inne zestawy... Pozdrawiam kolegów i jeszcze raz dziękuję za pomoc. Edytowane 29 Grudnia 2015 przez Kerkhof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kerkhof Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Do 16.06.2016 oczywiście ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Koledzy , znajomy wyłowił wędkę pod zamkiem Niedzickim ,robioną u pana Kawalca, zestaw z kołowrotkiem wart koło dwóch tysięcy i czeka na właściciela Szacun chłopaki ...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Historia z wyłowioną wędką- hit! Dobrze ze przyłów zaliczyła honorowa osoba. Doszły do mnie informacje o pseudo spinningistach łowiących ładne sztuki pod zamkami na żywą rybę na drop shocie? Ktoś to widział ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Sezon klusoli za pasem 1.01 start:) zywczyk i w krzaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarek K. Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Podobno na czorsztynie klusole już rozpoczęli , rownież doszły mnie takie słuchy ze na rybkę pod zamkami łowią , a i o odlowach siecią przez PZW nowy sącz ryb na czorsztynie. Ale nie zapeszać mam tylko nadzieje ze to żarty , głupie zarty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Musza odławiać, bo sandacze sie dupami ścierają jedne o drugie i potem wedkarze narzekaja że sa w słabej kondycji. Jak maja byc w dobrej jak nie maja miejsca żeby se pobiegac bo tyle ich jest No i stad pewnie te odłowy. Jeszcze dwa lata temu sadzilem, że pogłowie sandacza na Czorsztynie ciagle wzrasta. Dobrzy, madrzejsi odemnie ludzie na szczęście wyprowadzili mnie z błędu i teraz już wiem jak jest. Za 5/6 sezonów zatesknimy za tym ktory chyli sie ku koncowi. Edytowane 29 Grudnia 2015 przez Sandre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 AproposW tym roku utopiłem drabinkę składaną do pontonu - nierdzewna z plastikowymi stopniami (sztuk 4 lub 5) na jeziorze Solińskim - uczciwego znalazcę proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarek K. Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Jaki dziwny zbieg okoliczności właśnie taka dostałem na gwiazdkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 A oto moja produkcja z końcówki sezonu. Oby nadchodzący sezon był co najmniej taki udany 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) Mrozi. Wyrównawczy już stoi, głowny zbiornik też ładnie obmarza, Na Rożnowie też pojawia się tafelka....czas zmienić wędki...Może w tym nowym 2016 będzie dane trochę na lodzie połazić zanim pstrągi się zaczną Wszystkiego najlepszego w nowym 2016 życzę wszystkim wariatom takim jak ja którzy jedne wędki chowają do futerałów a wyciągają tylko inne i znów do boju. Na razie ukręcę trochę jigów na pstrąga ale jakoś dziwnie ręcę mi latają po Sylwestrze, a cholera w pracy byłem Ps. może Michał wrzuci jakieś podsumowanie jesieni 2015 czekamy z niecierpliwością Ps2 o już jest pomyśleliśy w tym samym momencie Edytowane 1 Stycznia 2016 przez Piotr Boruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Michał ładnie to poskładałeś "Czerwony" w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@DEK Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Michał , bardzo przyjemnie ogląda się Twój filmik. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi