Skocz do zawartości

Czorsztyn

MGOR

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Chcialbym zapytać kolegów czy słyszał ktoś moze o jakiś " odlowach kontrolnych" sandacza przez okręg PZW nowy sącz tej zimy .

Obiło mi sie o uszy takie cosik i szczerze mówiąc nie wiem ile w tym prawdy .

Czy któryś z kolegów mógłby potwierdzić lub zdementować te wiadomości.

Jeśli tak to jest to przykre gdyż wiekszosc z nas tu obecnych pływających po tym akwenie puszcza rybki , by moc w przyszłych sezonach dalej cieszyć sie tym hobby na tym akwenie a nie po to by panowie z PZW zarobili przed świetami lub nazarli sie za darmo ryb wraz z swoimi rodzinami.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Mógłby mnie ktoś odpowiedzieć an jedno pytanie? Jak to w tym roku będzie z wodowaniem ,,Przy statkach”. W tym roku mocno się zdziwiłem gdy zastałem to miejsce zabezpieczone dwoma kłódkami. Wielka szkoda bo to jedyne sensowne miejsce w moim przekonaniu do wodowania.

Bardzo dużo osób woduje na Hubie

Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez sajmon55556
  • Like 1

Są nawet dwa nowe jedne jest na ujściu Białki ,Praktycznie przy samej Białce tylko trzeba uważać ,bo jest cypel z ktorego rzucają wędki ale tak poza tym jest ok.Drugi przy Hubie tylko zwykle tam stoją camperami .Trzeci najmniej ciekawy do w Frydmanie przy WOPrówce tylko tam trzeba mieć zwykle auto 4x4 (nie wiem jak teraz) .Podobnie jest w Piekiełku , przynajmniej wyższe auto trzeba mieć. Pozostaje niestety pole namiotowe.Mnie interesują by mieć miejsce właśnie poniżej Piekiełka do wodowania bo na elektryku trochę schodzi by dopłynąć do ciekawych miejscówek .

Pewnie sam pojadę sprawdzić a poprawili zjazd do wody przy zatoce Falsztyńskiej? (ten na samym końcu-cyplu ?) 

Edytowane przez Łukasz90

Z wodowaniem w Piekiełku, to uważajcie, bo o ile przy wysokim i normalnym stanie jest OK, to przy niskiej wodzie już dwa razy widziałem jak traktor wyciągał terenówkę zakopaną po osie w błocie. Raz nawet nie wiem jak się to skończyło, bo pękł łańcuch i nie było czym wyciągać.

Dlaczego musimy sie ciagle wodowac w jakichs krzaczorach albo blocie. Czy kochane Pzw nie moze wydzierzawic za grosze dwoch trzech dzialek i zrobic slipow slz parkingiem na kilkanascie aut?? Za male skladki placimy?? Nie wiem czy ktos oglada Zaborka na yt ale w Stanach sie da w Polsce sie nie da.

• Like 1