bogdansb Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Byłem tydzień od 20 czerwca ,dwa razy widziałem atak suma na cofce,kolega zahaczył jakieś rybsko które nie dało się zatrzymać.Wygląda na to że jakieś sumy tam grasują.Przy okazji dzięki za namiary na nocleg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz90 Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Witam jak sytuacja na slipach w Maniowych przy ,,zimowisku statków”. Otwarte są bramy czy zamknięte? Niestety w tym tygodniu jadę ,,plaskatym” i szukam miejsca by się zwodować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Statki są zamknięte. Jedynie w ubiegłym roku były otwarte. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banziq Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 WitamCzy może ktoś z Was łowił w okolicach zamków czy zatoki Falsztyńskiej. Macie tam jakiś efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Jak sie macho wendom to efekty wszedzie bendom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 w górnej części zbiornika od tygodnia bardzo kiepsko.widać pod zamkami teżtaki czas że za bardzo nie żerują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 (edytowane) Nie jest tak źle. Fakt, że wielkościowo nie powalają - bo ostatnio to tak maks 65 cm, ale mniejszych jest dużo. Warto się pobawić z różnymi typami zbrojenia gum. i papa Skoro max 65cm, to zasady publikacji zdjęć się kłaniają:http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/ Edytowane 24 Lipca 2016 przez woblery z Bielska 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 To zbrojenia hak offsetowy+pałeczka to na kamieniste dno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) To zbrojenia hak offsetowy+pałeczka to na kamieniste dno? Tak - to zbrojenie świetnie sprawdza się w miejscach pełnych zaczepów. Do tego opad gumy nie jest tak agresywny jak przy zwykłej główce. Poza tym ta przynęta z foto jest pływająca - dzięki temu, że nie jest na sztywno z obciążeniem, można ją pożyć na dnie i zacznie unosić ogon do góry i falować - wtedy właśnie miałem branie. Edytowane 15 Lipca 2016 przez yffea 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Trochę historii na niedzielny deszczowy wieczór 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) Zastanawia mnie tylko czy brak wpisów w temacie świadczy o całkowitym bezruchu na wodzie czy moze wszyscy tak zajęci pływaniem , ze nikt nie ma czasu nawet komentarza wrzucić bo tak biero Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez Krzysiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Nie biero bo nie zarybiajo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 cos tam siada po dlugogodzinnym biczowaniu wody. Teraz trudny okres na drapiezniki. Osobisice szukam w godzinach porannych szczupakow w plytszych miejscach ew. duzych okoni. O gumach i kogutach zapomnialem do pazdziernika i jedyne co mi teraz zwierzeta zagryzja to wobki i blachy. W tamtym tygodniu z brzegu pewien choduś zlowil szczupaka na 120cm. Oczywiscie łeb ucieta bo nad kominkiem nie ma miejsca na pieprzony obraz bo lepiej głowę uwiesic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 To bydlę i nie mowię tu o rybie , ale trzeba mieć nasrane , Na czorcie nie ma widełek ?W każdym bądź razie chyba ruszę cos pobiwakowac aby jakoś wykorzystać ostatki urlopu dzieki za info. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 #Krzysiu jak bys nie mial warunkow do lowienia to napisz wczesniej do mnie to byc moze uda sie ze bede miec wolne w jakis dzien. Bywa ze nie mam z kim sie wybrac na lodke wiec chetnie poznam nowych wedkarzy bo samemu lowi sie nudnawo :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Jak by co dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domator Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Odświeżam temat. Chciałbym się wybrać nad ten zbiornik ale nie mogę znaleźć kwatery z łódką. Będę wdzięczny za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Odświeżam temat. Chciałbym się wybrać nad ten zbiornik ale nie mogę znaleźć kwatery z łódką. Będę wdzięczny za namiaryCicha woda-hotelik i łódka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Generalnie ja bardzo chętnie umowie sie z kimś na czorta od siebie daje samochód benzynę itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Generalnie 39,6 stopni mojego organizmu wybiło mi z głowy wypad i ostatnie kilka dni urlopu .... Strzelił .Jak sie to mówi , jak nie urok to sraczka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Generalnie 39,6 stopni mojego organizmu wybiło mi z głowy wypad i ostatnie kilka dni urlopu .... Strzelił .Jak sie to mówi , jak nie urok to sraczka .A zęby Cie nie bolą? Jak tak polecam sensodyne[emoji6] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domator Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Cicha woda-hotelik i łódkaDzięki za informację. Tam jest ponoć bardzo drogo. Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez Domator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 50/dzienNie bierz na godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 A jest w lodkach echo czy trzeba mieć swoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Kwaterę sobie weź gdziekolwiek a łódkę z cichej wody. Mogę dać Ci namiary na nocleg przy samej wodzie, od cichej wody 2-3 km, echo swoje:) Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez womaly23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi