Skocz do zawartości

Czorsztyn

MGOR

Rekomendowane odpowiedzi

Dajcie juz spokoj. Proponuje wrocic rok do tylu bo ten temat wraca co jesien. Kto chce niech nie plywa, kto chce niech plywa i ryzykuje mandat ... jego siano. Komu zal sciska zadek ze ktos sobie pyrka niech donosi, dzwoni, rzuca klątwy, pluje

.. cokolwiek. A jak ktos plywa z predkoscia 50kmh ze przewraca innych na lodkach to jest zwyklym ch....em i musi sobie przedluzyc co nie co bo ma male.

Edytowane przez Sandre
  • Like 4

No i dobrze tez pyrkam i policja widze ze ma nieco oleju w glowie albo trafilem na dobre zmiany bo co ja komu przeszkadzam plynac czterosuwem 4kmh. Od strony dziobu nawet mnie nie slychac bo nieraz gadalem z kims tam jak wyniki i mowili ze mysleli ze ja na elektryku:) no nikomi nie przeszkadzam chyba ze tym na wioslach bo musza heblowac. Kazdy wie swoje i niech tak zostanie.

• Like 1

Wszystko sie zgadza, tez jak płynę na najniższych obrotach nie robie hałasu ale jednak nie chce na Czorsztynie spalinowego kotła jaki jest choćby na Rożnowie. Przydało by sie egzekwowane ograniczenie mocy lub prędkości przelotowych i po problemie.

Trza ustawić fotoradar
A co się tyczy panów oficjalnie pływających po Czorsztynie na 100 konnych silnikach to po 89 tylko wąsy obcieli ale układ dalej ten sam .
A niektórzy nawet wąsów nie obcieli i dalej noszą te swoje ........... okulary ,w każdym bądź razie jest to oznaka chamstwa i braku szacunku dla innych wędkarzy ale cóż czego można się spodiewac po bandzie hipokrytow od miesnego c&r

Takie wycieczki nie są mile widziane na naszym forum, opanuj troszkę język Kolego

Edytowane przez bartsiedlce

Dajcie juz spokoj. Proponuje wrocic rok do tylu bo ten temat wraca co jesien. Kto chce niech nie plywa, kto chce niech plywa i ryzykuje mandat ... jego siano. Komu zal sciska zadek ze ktos sobie pyrka niech donosi, dzwoni, rzuca klątwy, pluje

.. cokolwiek. A jak ktos plywa z predkoscia 50kmh ze przewraca innych na lodkach to jest zwyklym ch....em i musi sobie przedluzyc co nie co bo ma male.

Może nie na Czorcie ale po innych wodach pływam 50km/h. Czy to znaczy, że jestem choojem???

....aha, i żona jest zadowolona ;)

spoko spoko bez napinki :) Kotwitz tak sie tylko zgrywa :) Wie, że chodzi o ludzi którzy na bezczela w strefie ciszy przepływają blisko innych spokojnie wędkujących. Takich nazywam chooojami - zgadza się choćby ich żony wniebowziete.

Edytowane przez Sandre
  • Like 4

Boje sie ze moze zostać usunięty w końcu to kadrowicze , elita , najlepsi z najlepszych itp. itd., dla mnie w każdym bądź razie to zwykle ..... z konekcjami .

A tak ogulnie pomijając temat wołowiny na wodzie to gryzie co?

Ps w miejsce kropek każdy wstawi co sam uważa za słuszne .

Edytowane przez Krzysiu

To nie zadna kadra ani nikt znajomy (publiczny) zwykłe pospolite bogate buraczki.

Jakiś czas temu mijałem się z team crazyfishermen i chłopaki potrafili się zachować mając mega krążownik wiec nie można pchać wszystkich do jednego wora. Ostatnio nawet widziałem na fotkach ślub na wodzie (Czorcie:) ... mega fajna zajawka.
Co do wieści koledzy byli wczoraj. Brania słabe i tylko rano. Szczupaczek na 75 sie zameldował jakiś oks pod 40 i kilka krótkich zanderkow.

Edytowane przez Sandre
  • Like 1