rybspinn Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 U kolegów spróbuj przechować bo później pól roku przerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Jakie pol roku. Dołączam do bandy znad Huby. Wpisowe liter, skladki dwa litry a limitow zero kontroli tez zero bo tej orgsnizacji boja sie wszyscy a najbardziej psr:) sezon zaczyba sie 1.01. Taka smutna prawda lecz prawdziwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybspinn Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Niestety wszędzie są takie ekipy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Spokojnie. Kupilem zamrazarke wieksza ale mi sie nie mieszcza juz wiec wypuszczam;)kopsnij do mnie, mam pyszną zalewę do słoików. Można brać "termosówki", ośći się same rozpuszczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 (edytowane) Niestety wszędzie są takie ekipy ...A nie sadzisz we w tak wielkim kraju z takimi daninami na koszt panstwa powinny byc ekipy ktore by ro....waly tamte złe ekipy?? Wszyscy wiedza o takich procederach i gowno z tym robia.Wg moim skromnych domyslow 1/3 ryb idzie dla wedkarzy w sezonie a 2/3 dla kłusowników. Jak zapierdziela siate w miejscu gdzie ryba gromadzi sie na tarle i powtorza to dwa razy w tygodniu to o jakich liczbach bedziemy mowic?? Edytowane 22 Listopada 2016 przez Sandre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 A nie sadzisz we w tak wielkim kraju z takimi daninami na koszt panstwa powinny byc ekipy ktore by ro....waly tamte złe ekipy?? Wszyscy wiedza o takich procederach i gowno z tym robia.Wg moim skromnych domyslow 1/3 ryb idzie dla wedkarzy w sezonie a 2/3 dla kłusowników.Jak zapierdziela siate w miejscu gdzie ryba gromadzi sie na tarle i powtorza to dwa razy w tygodniu to o jakich liczbach bedziemy mowic??Szara rzeczywistość ...z tą różnicą ze na "moich " wodach 50/50 odnośnie kasowanych ryb.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Panowie drodzy prawda jest taka że gdyby prawdziwi wędkarze byli w straży a nie kurrrrrrrr cwaniaki co szukają lekkiej pracy to było by inaczej. Kiedyś starałem się do straży rybackiej w Krakowie to wiem. A potem jednego ze strażników widziałem jak łowił na zakazie. Kurwaaaaaaaaaaa nie strażnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Ja jutro popływam śladem "poskiej elity wędkarskiej" w końcu ma być pogoda bez wiatru, a może jakieś niedobitki się trafiąps.: udało się ...mam miejsce na kolejne zawody z cyklu Zander Passion...nawet obyło się bez kombinacji....jeden z kolegów zadzwonił i zaprosił do drużyny....ach ta siła forum...Czas zacząć treningi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banziq Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Witam Jak tam wyniki tego pływania... Gryzą coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 no w nocy -15C w dzień -5C max 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banziq Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Ale jezioro na razie nie zamarza a w weekend ma być na + to może jeszcze będzie okazja podłubać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 to nie ale rożnów już łapie ..może jeszcze się uda byle tylko plecionka nie marzła dla mnie może być i -20C 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Mocno Rożnów złapało bo podkrakowskie jeziorka pozamarzane. "Rabisko" stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Obawiam się że złapało Mieszkam 5 km. od Rożnowa a dzisiaj w nocy było -12 C i nie było wiatru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Ale to wiecie? Czy zgadujecie ? Przyznam że to dla mnie ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 (edytowane) część jest zamarznięte na reszcie woda na razie można pływać ale temperatura wody już w niedziele rzadko zaczynała się od 2C generalnie woda była 1C Edytowane 6 Grudnia 2016 przez Piotr Boruch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 (edytowane) sorki ze tak jeden pod drugim. Wieści z frontu: Czort czysty bez lodu i temp. do łowienia, Rożnów tylko okrajka przy brzegu reszcie wiatr dał radę Ps.: Uffff co za ulga już miałem wyjmować podlodówki ale jeszcze myśle, że do świąt połowimy Edytowane 7 Grudnia 2016 przez Piotr Boruch 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Dzięki Piotr , pytam bo moja łódka na wodzie ,trza jechać ratować ,Machinke" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banziq Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Czyli temp. na plusie i nie wieje... Prognozy pokazują co innego... A w Krakowie mróz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 (edytowane) Ja 18tego koncze sezon ale 14 15 ma byc po -17 i boje sie że jak to sie zbiegnie z flauta to zlapie ale taki 1cm to rozlupiem lodka haha Najpierw lapie lod na plytkim pod huba ... jakby ktos przejezdzal prosze o wiesci znad wody;) Edytowane 7 Grudnia 2016 przez Sandre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz90 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Widzę ,że na stronie Nowego Sącza jest już rozpiska cen zezwoleń na przyszły rok. Ale ja jestem ciekaw czegoś innego. Jakieś zmiany dotyczące Czorsztyna /ew. Dunajca na przyszły rok? Jakieś zaostrzenia na przyszły rok? Tego jestem bardziej ciekaw od cen. Ma ktoś jakieś przecieki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Ja bym dal teraz widelki do zabierania 50-60cm przez sezon dwa, zeby te 61 64 67 podrosly, bo ewidentnie w przedziale 60-75 jest dziura jak .... no:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ts21 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 A ja bym dał widełki do zabrania 150-160cm do końca tego wieku... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) Polak potrafi 50tke by naciągnął. Śmiacie śmiaciem ale jakby Ci ..... z PZW Nowy Sącz troszku zaiwestowali w ochrone swoich zaporówek i zaostrzyli przepisy mieliby tylu klientów ze łooo. Uważam, że jedna ryba do lodówki wystarczyła by jako przysłowiowy komplet, bo o całkowity no kill były by pewnie wielkie tarcia. No i obronić tarło przed kłusolami, a to nie śniardwy ani bajkał żeby trzeba było gigantycznych środków. Z roku na rok pomimo legend i opowiastek ryb jest mniej. Edytowane 8 Grudnia 2016 przez Sandre 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zatoka w Kluszkowcach ponoć przy brzegach złapana. Wie ktoś jak to dzisiaj wyglądało w Mizernej albo na kąpielisku w Niedzicy? Da się wypłynąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi