Skocz do zawartości

Czorsztyn

MGOR

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety wszędzie są takie ekipy ...

A nie sadzisz we w tak wielkim kraju z takimi daninami na koszt panstwa powinny byc ekipy ktore by ro....waly tamte złe ekipy?? Wszyscy wiedza o takich procederach i gowno z tym robia.

Wg moim skromnych domyslow 1/3 ryb idzie dla wedkarzy w sezonie a 2/3 dla kłusowników.

Jak zapierdziela siate w miejscu gdzie ryba gromadzi sie na tarle i powtorza to dwa razy w tygodniu to o jakich liczbach bedziemy mowic??

Edytowane przez Sandre

A nie sadzisz we w tak wielkim kraju z takimi daninami na koszt panstwa powinny byc ekipy ktore by ro....waly tamte złe ekipy?? Wszyscy wiedza o takich procederach i gowno z tym robia.

Wg moim skromnych domyslow 1/3 ryb idzie dla wedkarzy w sezonie a 2/3 dla kłusowników.

Jak zapierdziela siate w miejscu gdzie ryba gromadzi sie na tarle i powtorza to dwa razy w tygodniu to o jakich liczbach bedziemy mowic??

Szara rzeczywistość ...z tą różnicą ze na "moich " wodach 50/50 odnośnie kasowanych ryb..

Panowie drodzy prawda jest taka że gdyby prawdziwi wędkarze byli w straży a nie kurrrrrrrr cwaniaki co szukają lekkiej pracy to było by inaczej. Kiedyś starałem się do straży rybackiej w Krakowie to wiem. A potem jednego ze strażników widziałem jak łowił na zakazie. Kurwaaaaaaaaaaa nie strażnik.

Ja jutro popływam śladem "poskiej elity wędkarskiej" w końcu ma być pogoda bez wiatru, a może jakieś niedobitki się trafią

ps.: udało się ...mam miejsce na kolejne zawody z cyklu Zander Passion...nawet obyło się bez kombinacji....jeden z kolegów zadzwonił i zaprosił do drużyny....ach ta siła forum...

Czas zacząć treningi :D

• Like 1

• 2 tygodnie później...

sorki ze tak jeden pod drugim. Wieści z frontu: Czort czysty bez lodu  i temp. do łowienia, Rożnów tylko okrajka przy brzegu reszcie wiatr dał radę ;)

Ps.: Uffff co za ulga już miałem wyjmować podlodówki ale jeszcze myśle, że do świąt połowimy

Edytowane przez Piotr Boruch
  • Like 2

Ja 18tego koncze sezon ale 14 15 ma byc po -17 i boje sie że jak to sie zbiegnie z flauta to zlapie ale taki 1cm to rozlupiem lodka haha

Najpierw lapie lod na plytkim pod huba ... jakby ktos przejezdzal prosze o wiesci znad wody;)

Edytowane przez Sandre
  • Like 1

Widzę ,że na stronie Nowego Sącza jest już rozpiska cen zezwoleń na przyszły rok. Ale ja jestem ciekaw czegoś innego. Jakieś zmiany dotyczące Czorsztyna /ew. Dunajca na przyszły rok?  Jakieś zaostrzenia na przyszły rok? Tego jestem bardziej ciekaw od cen.  Ma ktoś jakieś przecieki? 

Polak potrafi :) 50tke by naciągnął. Śmiacie śmiaciem ale jakby Ci  ..... z PZW Nowy Sącz troszku zaiwestowali w ochrone swoich zaporówek i zaostrzyli przepisy mieliby tylu klientów ze łooo. 

Uważam, że jedna ryba do lodówki wystarczyła by jako przysłowiowy komplet, bo o całkowity no kill były by pewnie wielkie tarcia. No i obronić tarło przed kłusolami, a to nie śniardwy ani bajkał żeby trzeba było gigantycznych środków. Z roku na rok pomimo legend i opowiastek ryb jest mniej.

Edytowane przez Sandre
  • Like 2

• 2 tygodnie później...