Łukasz90 Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Już się dogadaliśmy z banziq ,że to o niego mnie chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Oooołkej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz90 Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Był ktoś w tygodniu, najlepiej dziś na Czorsztynie jak stan wody? Pytam bo nie wiem gdzie się w niedziele wodować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 woda od ostatniego weekendu następne 50 cm w dół 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Ożeszkur...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbert89 Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Ostatnio słabo z deszczem, a flysaki plywać muszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Ostatnio słabo z deszczem, a flysaki plywać muszą. Faktycznie flisacy w sezonie "wypłaczą" niewielki przydział wody.Jednak takie wahania poziomu wywoływane są głównie skokiemna megawaty. (dwie turbinki po 46MW każda,robią swoje). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banziq Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Chłopaki jakieś wieści z Czorta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz90 Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Według tego co zaobserwowałem to woda jeszcze niższa. Efekty podobno mizerne .Jadę jutro zdam relacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Kolega byl zlowil jednego krotkiego za caly dzien. Osobiscie lipiec i polowe sierpnia serdecznie pierdziele. Oczywiscie znajda sie tacy co lowia metrowki dzien w dzien;) ale po ladnych kilku sezonach na czorcie nabylem umiejetnosc segregacji prawdy od polprawdy i gownoprawdy:)PRAWDA jest taka ze ryba jak juz biorą to himerycznie. Wk....wia mnie za to prze ogromnie sposob w jaki elektrownia niedzicia masowo wydzierzawia dzialki przylegajace do jeziora. Niedlugo bede musial lowic z wodolotu jego mać dziekuje za uwage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz90 Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Ja osobiście mam na odwrót zwykle dobrze zaczyna się początkiem sezonu , potem lekko gorzej zwykle trzeci tydzień lipca nagle jest świetny i do połowy sierpnia się pogarsza a potem do tej pory było tylko gorzej.Ale ostatnio poprawia się końcem października. W poprzednim roku wszystkie ryby złowiłem do 15 sierpnia a potem dopiero chyba 23 października .a pomiędzy tym był tylko jeden krótki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xwaldi Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Dobrze że są słabe brania, bo wszystko by zjedli. W sobotę rano można było z 30 łódek naliczyc. Zaczną brać późną jesienią jak będzie zimno, a wtedy już nie każdemu chce się wyplywac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 I o to chodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbert89 Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Zaczną brać późną jesienią jak będzie zimno, a wtedy już nie każdemu chce się wyplywac.I tego nie potrafię zrozumieć, bo jak dla mnie, niema lepszego okresu jak mglisty, chłodny i deszczowy listopad. Szkoda, że ten stan rzeczy trwa tak krótko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Czy ktoś słyszał, że na Czorsztynie obowiązują haki bezzadziorowe czy kolega trafił na naćpaną kontrolę psr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Ja nie słyszałem? Chyba najeb...aną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Ponoc od tego roku ... tak twierdza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek84 Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Wedle zezwolenia tylko na wodach górskich, Czorsztyn jest wodą nizinną z tego co pamiętam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek84 Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Jak tam sytuacja na Czorsztynie? Planuje wybrac sie jutro ale nie wiem jaki jest poziom wody? Da rade zwodować łódke osobówką ze slipu YKP w Mizernej? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szkutnik Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Rzędna wody 526,59 m n.p.m. tydzień temu było 526.62 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 (edytowane) Spoko da się. Ja jadę w niedzielę. Ciekawe czy ryby nie pójdą na mszę.Spróbuję też łowić bialoryb. Edytowane 27 Lipca 2017 przez szczupak1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Ryby nie poszły na mszę tylko na cmentarz ... jako klientela. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Bezzadziory tylko na górskich wodachPewnie te dwa pokurcze z Tylmanowej coś bredzily. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walec82 Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Ma ktoś mapę Czorsztyna z przed zalania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertus Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 (edytowane) Poszperaj tu http://maps.mapywig.org/m/WIG_maps/series/100K_300dpi/P51_S30_ZAKOPANE_1934_300dpi_bcuj302702-289660.jpg Edytowane 29 Lipca 2017 przez bertus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi