bober Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 woda z godziny na godzinę przybiera.z mojego doświadczenia okolice ujścia Białki i Dunajca aż za wyspę będą nie do łowienia przez tydzień aż woda się oczyści . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BjornOFF Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 (edytowane) Nie jestem na bieżąco co do stanu wody,ale wiem że jeszcze niedawno dało radę na lewym brzegu pod Hubą (wujek tam ponton wodował) a druga miejscówka to zatoka pod Falsztynem , był tam ładny łagodny wjazd do wody. Ale jak mówie nie wiem jak to dziś wygląda. Edytowane 20 Sierpnia 2017 przez BjornOFF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Jak woda przybiera będzia rybka. Metny lubi mętnie.Napewno lepsze to niż jak spada i jest kryształowa.Przynajmniej ja mam takie doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Woda przybrała przez noc ok 2 m i moja łódka jest znowu w wodzie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupski Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Cześć ChłopakiDa się rade zwodować pod piekiełkiem ?Ewentualnie jakieś fajne miejsce nieopodal ?Cos gryzie ostatnio ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 No ja byłem w poniedziałek i słabo, 4 sztuki. Jeden 51cm reszta po 45. Reszta zjedzona przy niskiej wodzie. Tam gdzie wodowałem łódkę gość powiedział - panie tu po 7,8 Łowili i potem pijaństwo . Więc szkoda słów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz90 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 To i tak dobrze bo ja sandacza jak i ci , z którymi rozmawiałem nad wodą nie widzieli z miesiąc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Wszystkie złowione na niebieską ukleję Widła. I bardzo płytko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbert89 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Rozumiem, że płytko to na czorcie okolice 10m.:> 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 A własnie że nie bo 5 m. Hehehe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek1 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Wiem ,ze pora niezbyt dobra na takie rozkminki ale jest okazja akurat teraz: Panowie mam pytanko. Kumpel chce mnie sprowadzić po bardzo fajnych kosztach zestaw z USA do wędkarstwa podlodowego (namiot -nie widziałem w Polsce w ofercie takich , wszystkie takie słabe a to wygląda na konkret+ sanki do tego by ciągnąc to po lodzie, echosondę, flasher , kamerę podwodną grzejniczek, , wędki ,kombinezony. Zastanawiam się czy nie jest to przerost formy nad treścią na Czorsztynie, bo nigdzie indziej nie łowie .Zwłaszcza ten namiot. Co sądzicie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 (edytowane) Bierz!Mam coś takiego jak wieje super sprawa. Można się ogrzać. Do tego mam słoneczko Coleman. Edytowane 25 Sierpnia 2017 przez szczupak1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrontLine089 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Witam kolegów. Wybieram sie na 2 dni na Czorsztyn i nie mam pojęcia gdzie można doładować akumulatory przez noc i dodatkowo fajnie by było jak by się dalo gdzies niedaleko zwodować. Będę wdzięczny za info. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banziq Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Pole namiotowe Frydman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Frydman. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Łowić możesz koło wyspy na lewo. Poszukaj sandaczy od 4 do 7 m. Kolor gumy niebieski. Np manss predator lub mikado fischunter. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrontLine089 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Właśnie dojechałem nad cicha wode kupic zezwolenia a tu sie okazuje ze nie maja wie może któryś z kolegów gdzie można w okolicy w miare szybko oplacic składki nowy sącz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Kroscienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Koło wyspy na lewo czyli w stornę Huby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbert89 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Dziś kolor niebieski idealnie spisywał się na małe szczupaczki. Jest tu na forum kolega z Dustera z rej. KRA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Kolego najprościej wejdź na stronę pzw Nowy Sącz i znajdź numer konta przelej kasę wydrukuj pozwolenie i ciesz się łowieniem. Ja dla znajomych zawsze tak robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociekgc8 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Byłem w ostatni weekend, głównie przetestować HDS-a 9. Łowienia mało było, wędkarzy też. Ale woda poszła w górę i mam nadzieję że w następny weekend coś już połowię.Ooo, złapałem czerwoną opaleniznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Ja jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz90 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 A ja od trzech tygodni się nie mogę wybrać i na 90% w tym tez nie wypłynę. Dajcie znać czy coś się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Dziś za chwilę wyjeżdżam. Ostatni dzień pogody stabilnej potem ma lać. Jestem ciekaw co będzie. Napiszę po powrocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi