Skocz do zawartości

Czorsztyn

MGOR

Rekomendowane odpowiedzi

Pucharsandacza.pl kto chce niech poczyta. Imprezie w tym roku bliżej do Garmin Fishing Series nawet nie tyle jak chodzi o nagrody (choć i tutaj jest grubo) co o organizację i obsadę. Ryba na Czorcie w tym roku wyjątkowo himeryczna... Mam nadzieję że w dniu zawodów będzie lał deszcz a dlaczego to już tajemnica :)

Edytowane przez Sandre
  • Like 1

Pierdu Pierdu. Co rok płacz, bo to bo tamto. Czorsztyn jest rozssławiony od kilku lat, wędkarzy przybywa, wód niekoniecznie i przyjeżdżają. Na otwarciu sezonu było kilkadziesiąt lodzi a Ty piszesz o kolejnych 100 więcej jakby nikt nie wiedział o Czorsztynie i byloby to tajemne srodlesne jeziorko.

Zamiast narzekac to trzeba sie cieszyc, ze sa ludzie i chetni by wprowadzac tego typu edycje zawodow w pelni komercyjnych, jednoczesnie bedacych swego rodzaju konkurencja dla PZW Grand Prix. Wody po to sa by z nich korzystac, dzielic sie pasja i jednoczesnie propagowac sportowe wedkarstwo bo to daje potencjal na rozwoj turystyki regionalnej. Dobra nie zapedzam sie w slowotok polityczny...

Dadaj GFS, Czorsztyn PPS, Puchar Burmistrza Lubniewic, Zawody na Slawie, Puchar Szczecinka, Street Fishing Poland...mysle, ze powoli mamy sie czym chwalic i co najlepsze nie jest to tylko skierowane do elity wedkarskiej ale dla kazdego kto jest podobnie trzepniety jak ja :)

W tym roku niestety nie dane mi byc na Czorcie ale ekipa Zgorzelecka jedzie tam w pelnym rynsztunku :D

Edytowane przez fefko
  • Like 2

Panowie każdy wie swoje ja osobiście uważam , że promowanie zbiornika raczej nie przynosi pozytywnego efektu co można było zauważyć na rozpoczęciu sezonu .

Jak pierdu pierdu 30 lódek na śląskich blachach ciągnęło ryby za sobą .

Pozdrawiam.

Edytowane przez Krzysiu
  • Like 1

Jest ktoś chętny na zawody do pary? Mam wszystko co potrzebne. Łódka,silnik spalina, elektryk, jeden akumulator. Drugi trzeba załatwić jako awaryjny. Wiadomości priv. Ryby łowię 40 lat. Więc coś tam potrafię.

Edytowane przez szczupak1
  • Like 2