sero1975 Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Oczywiście brałem wszystkich przekornie ,,pod włos " Chociaż wyniki raczej niepokojące biorąc pod uwagę że duża cześć załóg zeszła o kiju ....A raczej w takich zawodach nie startują chłopcy co nad wodą bywają 4 razy w roku ze srebrną obrotówką i pogodę mieliśmy dosyć stabilną .... Zostanę zatem przy ,,swoim " Rożnowie i będę tam sobie po cichutku dłubał :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociekgc8 Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Pogoda była iście brytyjska. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Taką uwielbiam . Zazdroszczę szczerzeTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesławek Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Byłem osobiście na tych zawodach i zająłem moim zdaniem nawet dobra lokatę odnośnie samej organizacji to powiem tak było dużo nie dociągnięć począwszy od pływania załóg na spalinach brak sędziów na sektorach przynajmniej po zejściu mgły mogli się pojawić zgłaszanie ryb przez telefon w 1 turze były respektowane bez identyfikatorów zakończenie to moim zdaniem bez fotki wszystkich uczestników tez jest nie w porządku.Jednak mam satysfakcję że dzięki naszemu teamowi jeden team znalazł się na pudle, pozwoliliśmy im wpłynąć na nasze łowisko i powiedzieliśmy im na co mają łowić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 (edytowane) Słyszałem z opowieści, że zachowaliście się po koleżeńsku chociaż plan awaryjny stał 500m dalej akcja była przednia stanęliśmy koło dużego zbiorowiska rodzin z dziećmi i wyciągaliśmy takie oksy z przedziału 25-30cm spod ich nóg, dzieciaki miały ubaw, że hej. Złowiliśmy ich sporo wybraliśmy dwa największe ... zgłosiliśmy i ...(słusznie) nie uznali jednego bo zapomnieliśmy na śmierć o identyfikatorze , ale dało by nam to 12 miejsce czyli bez różnicy w zasadzie:) chłopaki mieli przypłynąć w nasze miejsce i dołowić okonie. Podium raczej zostało by takie samo choć powtórzę jeszcze raz, byliśmy wszyscy czterej w ciężkim szoku, że można się tak fajnie i na luzie zachować, bo niestety było kilka ekip które burzyły atmosferę tych zawodów. Mimo to impreza mega udana. Podsumowując ... łowiło 120osób ... pomijając chłopków roztropków jak my ... z 50 osób to wędkarze na prawdę z bardzo wysokiej półki ... łącznie z dwoma mega sympatycznymi gośćmi z Lowrance Polska którzy wygrali predatora, stali na pudle w Garmin fishing series i cholera wie co jeszcze... a mieli gigantyczne problemy ze złowieniem sandacza w mecce sandaczowej CZORSZTYNIE. Ryba zawodów sandacz 68 cm ... a idź Pan w ch...olere Edytowane 2 Października 2017 przez Sandre 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Mnie ciekawi ,która część Czorsztyna jest taka dobra , bo Ci którzy wczoraj łowili dziś zerują.Koledzy odpowiedzcie na to pytanie - bo rzeczywiście jest intrygujące. Jeden z sektorów wyraźnie lepiej darzył rybą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesławek Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Koledzy odpowiedzcie na to pytanie - bo rzeczywiście jest intrygujące. Jeden z sektorów wyraźnie lepiej darzył rybą Duży wpływ na wyniki miała poranna mgła która uniemożliwiła pływanie po całym zbiorniku a sandacza odzywały sie tylko z rana.Kto znał trochę zbiornik to punktował przez 2 dni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 to była prawie zupa z mgły,trzymaliśmy się zarysów brzegów z rana dopóki mgła nie znikła a potem była lampa, coś tam się złowiło.... przyjechaliśmy na zandery a one się wypieły na nas ,ratowaliśmy się okonkami ,brak znajomości wody.Impreza spoko poza małymi niedociągnięciami.Zobaczymy za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 GPS jest w każdym smartfonie. Co za problem ściągnąć jakiś program dajmy na to darmowy Navigator... I można pływać do woli. Nie dzielcie brań na sektory. Krakowiaki połowili na głębokim to samo fenwick Gorlice i ktoś tam jeszcze na na płytkim dupa. I na odwrót parę teamów coś połowili na płytkim i 0 na głębokim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Pogoda była iście brytyjska. Kto zrozumie wędkarza, skoro tego nie doświadczy.SUPER fota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Jak by ktoś płakał że nie można pływać. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gregacucnik.fishingpoints&hl=pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz90 Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Że też ja tej aplikacji wcześniej sobie nie zakupiłem Zmieniając temat znowu (chyba już na stałe) slipy w Maniowych przy statkach są zamknięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbert89 Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Nie wiem, co komu wadzi otwarty szlaban... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Trza znowu ciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupski Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Panowie gdzie aktualnie mozna sie zwodowac w czorsztynie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Frydman, Kluszkowce, Niedzica... Pod zjeżdżalnia jak masz 4x4 też mozesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz90 Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Ja bym jeszcze dorzucił do tego w zależności gdzie chcesz łowić : Dębno (ujście Białki) są tam 3 miejsca , Huba (ujście Dunajca) jedno miejsce błotniste, Falsztyn –miejsce trudne do wodowania , ale jak się uprze to się da. Okolica Maniowych jest w sumie pełna miejsc do wodowania tylko dosyć błotnistych i trzeb uważać bo jakieś rury przeprowadzają, ale jedziesz asfaltem i wjeżdżasz w dróżki , czasem niestety jakiś gruntowiec tam siedzi ,więc żeby nie cofać z przyczepą lepiej sobie sprawę sprawdzić. Zjeżdżalnia ostatnio była oblegana przez campery i innych biwakowiczów, ale jak się pomanewrowało to bez problemu. Jedyna trudność to mokra trawa , zanim dorobiłem się 4x4 to też się tam wodowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociekgc8 Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Co tam słychać nad wodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 W sumie to nic ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) Zimno A rybka taka malutka...Przypominam o zasadach umieszczania zdjęć na naszym forum. Zasady te obowiązują na całym forum. Edytowane 9 Października 2017 przez woblery z Bielska 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Zimno A rybka taka malutka...Przypominam o zasadach umieszczania zdjęć na naszym forum. Zasady te obowiązują na całym forum.Fakt,to było jakieś sześćdziesiąt kilka cm . Największy sandacz na PPS 2 - 68 cm więc czego tu wymagać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Jak to czego Grzechu. Metrowek:) przecie Czort to taka cudowna woda, tylko zawody i zawodnicy ja zepsuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociekgc8 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Wybieram się nad ranem w sobotę. Koguty ukręcone wiec czas na testy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 (edytowane) Testuj. Ostatnio brały na szyję zieloną fluo i ogon brąz ze złotym. Edytowane 9 Października 2017 przez szczupak1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociekgc8 Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Kolorki typowo jesienne , obstawiam że róż będzie najbardziej łowny. Nazwałem go a raczej ją HOT GIRL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi