Skocz do zawartości

Czorsztyn

MGOR

Rekomendowane odpowiedzi

Amen.

A światłość wiekuista niechaj mu świeci na wieki wieków .... nie wiem po co kolego Fladen ale nabijasz posty ...i do tego z religia na bakier. Niedługo ludziom będziesz zdania kończył dodając post z kropką. Skończmy może raz na zawsze gadanie o niczym.

Twój opis konta ... "Wiekszośći jest tu po to aby tanio cos wyrwać."mówi wszystko.

Edytowane przez Sandre
  • Like 4

A światłość wiekuista niechaj mu świeci na wieki wieków .... nie wiem po co kolego Fladen ale nabijasz posty ...i do tego z religia na bakier. Niedługo ludziom będziesz zdania kończył dodając post z kropką. Skończmy może raz na zawsze gadanie o niczym.

Twój opis konta ... "Wiekszośći jest tu po to aby tanio cos wyrwać."mówi wszystko.

Którego konta ? Bo ma trzy których używa?

• Like 2

Witam kolegow, planuję sie wybrać z bratem w przyszły weekend nad Czorsztyn. Jak wyglada obecnie sytuacja z wodowaniem łodzi. Czy slip w Mizernej jest czynny i czy stan wody pozwoli na zwodowanie łodzi osobówka?

Pozdrawiam,

Paweł

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Dwa dni temu było 4 stopnie .(wiadomość telefoniczna od znajomka ) Na rożnowie tyle samo :ph34r:. Co do połowów nie piszę bo ostatno zostałem zbesztany ,że nie łowię metrówek co rzut tylko opisuję stan faktyczny....

Może i są magicy ,którzy to potrafią ja się do nich nie zaliczam . Ot zwykły chłopek roztropek ......

• Like 2

Tuż przed tymi grubymi przymrozkami kumpel był i coś tam złowił... Ilościowo słabo, ale za to wielkościowo lepiej:) chroń Boże Czorta przed lodem, bo znów się zejdzie Elyta na GP i mpo będzie musiało dołożyć kontener do segregacji z napisem... Okonie:(

Edytowane przez Sandre
  • Like 3

Masz na mysli slip w Podhalanskim towarzystwie żeglarskim? Wiem ze jest tam czynny tylko zjazd do niego jest dosc stromy, a wydaje mi sie że bedzie troche sniegu i ryzykownie tam zjezdzac w takch warunkach z 500kg przyczepa :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Slip w Mizernej to slip w Mizernej. Kluszkowce to Kluszkowce, statki to statki do tego Niedzica, swego czasu Piekiełko Frydman i prywatny ślip Dębnie między ujściem Białki a poczatkiem muru, można też koło zjeżdżalni ale raczej 4x4

Edytowane przez Sandre

Szczerze mówiąc nie wiem dokładnie jak sie to nazywa bo zawsze woduje sie koło zjeżdżalni lub we frydmanie , ale kolega wyciągnął mnie tam ostatnio i wyglądało bardzo spoko , jeśli chodzi o zjazd oczywiście .

Lecisz droga na sącz mijasz maniowy i za kilka km dojeżdżasz do sporego mostu za którym od razu skręcasz w prawo i na dół nad wodę . Powinieneś dać radę bez problemu sie tam zwodować zwłaszcza ze zjazd szeroki i nie taki stromy.

• Like 1