Łukasz90 Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Karta rejestracyjna łodzi + rzucił okiem czy nie mam niezapisanych, niemiarowych itd. ryb .Wszystko dokładnie odnotowali sobie .Ogólnie dłuższą chwile to trwało. Wszystko w dosyć miłej jak na kontrole atmosferze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbert89 Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Oooo to w końcu wzięli się za porządną kontrolę wędkarzy. Jakby im się chciało, Czorsztyn byłby najlepiej kontrolowaną wodą w PL. Policje widuje tam na każdym wypadzie. Gdyby jeszcze obstawili jesień, byłoby idealnie. ZG PZW musiałoby cisnąć Ministra Mariusza, żeby zmobilizował Police do działania w tym temacie, szczególnie, że wodna zwykle niema dużo roboty- wczoraj np. kręcili kółka motorówką na Wiśle poniżej mostu Zwierzynieckiego. Gdyby chcieli to nie byłoby problemu, bo i tak są na wodzie, kwestia wydania stosownych dyspozycji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Karta rejestracyjna łodzi Na szczęście jest nieobowiązkowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Dokladnie:) ma być " wyrobiona" ale konieczności noszenia jej przy sobie nie ma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LIROY Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Czy jeżeli jest na łodzi numer rejestracyjny to jeszcze jest wymagany jakiś dokument pływam po Czorsztynie i nie spotkałem się z taka sytuacja podczas kontroli wiec cos się zmieniło od tego sezonu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Czy jeżeli jest na łodzi numer rejestracyjny to jeszcze jest wymagany jakiś dokument pływam po Czorsztynie i nie spotkałem się z taka sytuacja podczas kontroli wiec cos się zmieniło od tego sezonu .Bzdury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Nic sie nie zmieniło kolego . Chodzi tylko o to że każda łódka musi mieć numer na burcie a dokumentu nie musisz mieć przy siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Swoją drogą, to ...na wodzie wszystkie łódki/pontony mogą pływać z tym samym numerem i Policja może ....nagwizdać łowiącym.Nic w tym kraju mnie nie zdziwi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Swoją drogą, to ...na wodzie wszystkie łódki/pontony mogą pływać z tym samym numerem i Policja może ....nagwizdać łowiącym.Nic w tym kraju mnie nie zdziwi.To zupełnie nie tak.Policja ma przyjąć oświadczenie obywatela. Oświadczenie jest równoważne z zaświadczeniem. Jeśli obywatel skłamie policji, poniesie stosowne konsekwencje. To jest naprawdę aż tak proste. Uczciwy obywatel nie ma czego się obawiać i nie musi ze sobą nosić kolejnego papierka, a policjant ma możliwości (mamy przecież XXI wiek), by sprawdzić, czy obywatel podał prawdziwe informacje. W przypadku rozbieżności pomiędzy stanem faktycznym a wersją przedstawioną funkcjonariuszowi, wykrywalność wykroczeń wzrasta i wszyscy są zadowoleni. Wszyscy, poza nieuczciwymi osobami. I zapewniam Cię, że nie skończy się na nagwizdaniu przez policjanta 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fkuzi555 Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Hej wszystkimJak wygląda obecnie sprawa wodowania? Przeczyszczone są brzegi? I jak z braniami, przede wszystkim okonia? Byłem przed urlopem ze 2 razy i za każdym razem ogrom pasiaków, ale 22cm to był max... nie udało mi się zaleźć większej rybki. Pływaliśmy głównie od ujścia Piekiełka do statków ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Witam wszystkich. Będe przejazdem nad Czorsztynem 24.08 i miałem zamiar powędkować od wczesnego ranka .Szukam kogoś ze środkiem pływającym, mogę zapłacić.Jakby nie udało się nikogo znaleźć, jest tam jakaś wypożyczalnia sprzętu wodnego? Nocleg mam od strony Huby, ale mogę tez dojechać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociekgc8 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Mateusz szukaj baza wędkarska Czort. Mają skylla wyposazone w elektryki. Chłopaki naprawdę dobrze zorganizowali bazę. Baza jest obok yacht klubu w Maniowach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 http://czort.eu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Dziękuje bardzo za odzew. Jak nikt na priv się nie odezwie w sprawie wspólnego wędkowania, zdecyduje się na tą opcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbert89 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 (edytowane) Gdyby ktoś był ciekaw. Woda opada asfalt w mizernej wyczyszczony. Tylko ten cholerny szlaban nadal zamkniety. Mozna objechac polna drogą w zaczynającą sie w okolicy zjeżdzalni. Edytowane 9 Sierpnia 2018 przez Robbert89 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Ciekawe jak po dzisiejszych deszczach, mają byc nawałnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Witam, niedługo wybieram się na Czorsztyn, pierwsze wędkowanie w tym miejscu. Dysponuje środkiem pływającym, gdzie najlepiej szukać o tej porze ryb? Nie posiadam echosondy.Raczej preferuje łapanie z ręki, trolling niewchodzi w grę. Każda rada na wagę na złota, dobrze byłoby zaliczyć jakieś 'pstryknięcie' Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Oj kolego bez echa to tak samo jak dziecko we mgłę. Będzie Ci ciężko musisz patrzeć gdzie będą łódki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Tylko moze sie tak zdarzyc, że lodki beda lowic na 7 a kolega 100m od nich na 25m ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Bez echa proponuje okolice wyspy. Inne miejsca będzie ciężko.To jest czort nie jezioro, dosłownie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Spokojnie ... widoki rekompensuja Ci brak echa ... pływaj w okolicach wyspy wzdłuż muru wzdłuż lasu ... wdychaj świeże powietrze i odpoczywaj, Ci co mają echo to tylko wzrok stracą ... bo ryba jak nie brała tak nie bierze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 (edytowane) Jedynie troling w ciepłej zupce, tu nie ma lipy. Przynęty 16+. Edytowane 17 Sierpnia 2018 przez szczupak1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Chodzi o tą wyspę co widać z mostu w Hubie, gdzie uchodzi Dunajec?Wiadomo, sama przyjemność z podziwiania widoków jest już super. Raczej trolling odpada, chcę łowić z ręki .Dziękuje wszystkim za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Tak,to ta widoczna z mostu.Jak tam będziesz, to dodatkowo (czytaj obowiązkowo) sprawdź rejon ujścia Białki.Tam właśnie można trafić z tzw.marszu ładnego szczupaka.(oczywiście na wobka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Witam tak podsumuje obecny sezon na czorcie choć mam nadzieje ze jesienią cos sie jeszcze wydarzy :Pływałem mało bo byłem moze z 10 razy , z obserwacji tych wyjazdów w stosunku do zeszłych sezonów widać przyrost populacji szczupaka i ogromny spadek populacji sandacza , a moze po prostu sandacza jest tak mało ze człowiek odnotowuje w głowie brania szczupaka , które kiedyś znikały w tłumie łowionych sandaczy a tak naprawdę było ich tyle samo ?Sam już nie wiem ?Wszystkie imprezy wędkarskie ostatnich lat i promowanie wody , spowodowały najazd nad wodę tłumów .Najgorsze w tym wszystkim jest to ze ludzie biją w łeb ile wlezie i nie znają umiaru , np 2 lodzie łowią a trzecia kursuje z mięsem do samochodów i tak na okręta przez cały dzien , albo okonie po 15 cm stadami walone w siatę .I co mam powiedzieć ze na większości tych łódek rejestracje tylko uświadamiają mnie ze jest pewien region polski , który mentalności nigdy nie zmieni i lowic powinien tylko u siebie do wyczerpania zapasów a potem wcale .Co to za region każdy niech odpowie sobie sam .Kontroli praktycznie zero . Niech każdy z kolegów odpowie sobie sam ile razy widział na wodzie psr lub inny twór powołany do kontroli , bo ja osobiście raz przez ostatnie 5 lat a pływałem często .Także najlepiej nagrajmy jeszcze ze dwa filmy o tym jak czorsztyn jest zajebisty zorganizujmy zawody i rozdajmy ludziom po granacie żeby nie musieli sie męczyć podczas szukania resztek niedobitków . Pozdrawiam Krzysiu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi