Dano-G Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Ok. Te dwa kontakty znalazlem sam. W pon bede sie kontaktował. Czekam moze ktoś prywatnie jeszcze by mnie pobrał na łajbe..DziekiTO w każdym razie dobre kontakty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banziq Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Witam Ktoś chętny na zawody Crazy Fishermen Trophy SZCZECINEK 2018 !!! 18-21.październik Partner odpad z przyczyn losowych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 (edytowane) Dawaj telefon na priva pogadamy !!! Na 99% jadę. Ryby lowie 40 lat w tym 30 lat tylko na spina więc cos tam potrafię. Edytowane 13 Października 2018 przez szczupak1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Niestety muszę odpuścić jeszcze myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupski Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Ktoś coś łowi na czorcie ostatnio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlapSeRybe Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Zna ktoś jakieś miejscówki nad j. czorsztyńskim gdzie można połowić na spining z brzegu i można trafić rybę? Jest w ogóle sens? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Miałem taki sam dylemat. Pojechałem bez łodki i pozostało mi łowienie z brzegu...i sie nie zawiodłem. I lowilem a na łodkach w zasiegu wzroku nic. Byłem dwa tygodnie temu, jak na piewrszy raz,nie znana wode to miałem sporo brań i jakieś rybki były. Strat w przynetach sporo ale uważam ze warto z brzegu sie sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr O. Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Przy tym stanie wody prawa strona(południowa).Las od cempingu w Frydmanie w kierunku zatoki Falsztyńskiej. Tylko że to troszkę ekstremalny spacerek,bez utartych ścieżek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Witam kolegow jak tam ?cos sie dzieje na wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Ostatni weekend był najgorszy jaki miałem w tym roku.złamałem wędkę a przez sobotę i niedzielę byłem bez kontaktu z sandaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Dziekuje za informację kolego. Aż tak źle to ja jeszcze nie mialem zawsze choć jakiś krótki sie trafił . A co do wędki to cos wiem ☺bo ost na Słowacji jak byłem na liptowskim to tez mialem łzy w oczach jak złapałem ☺☺także głową do góry nie pierwszy i nie ostatni razy ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Ciekawe ile jeszcze osób ,połamie sobie zęby " ?zanim się przekonacie że ta woda to mit . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Oj kolego ja wcale tak nie uważam że masz kochany czorsztynek to mit ☺same widoki dla których warto pływać. A rebke zawsze sie trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Oj kolego ja wcale tak nie uważam że masz kochany czorsztynek to mit ☺same widoki dla których warto pływać. A rebke zawsze sie trafi ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Ciekawe ile jeszcze osób ,połamie sobie zęby " ?zanim się przekonacie że ta woda to mit .Ja tam jeszcze nie byłem, miałem jechać październik ale nie doszło do skutku, to kawał drogi dla mnie, mozesz rozwinąć swoją myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Ja mam 320 km i tyle samo na turawe i raz tu raz tam jade . Czorsztyn jest ciężkim zbiornikiem Ale jeśli masz echo i pojedziesz na dłużej to trafisz rybkę moze to nie da rekordy Ale chodzi o ten pstrk na kiju . Tzeba pojechać kółka razy żeby choć trochę poznać wodę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupski Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Ja tą wodę uwielbiam i to nie żaden mit. Ale jak mało który znany mi zbiornik potrafi tak szybko nauczyć pokory . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupski Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Ryb w tym roku bardzo dużo ale w miejscach gdzie nie powinno ich teoretycznie być . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Każdy zbiornik uczy pokory ale czorsztynek jest wyjątkowy ☺same widoki sa super które nigdy sie nie muszą.a jak % smakują ???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupski Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Może jest ktoś chętny jutro na rybki na Czorsztynie . Jakby co zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilio Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Ryb w tym roku bardzo dużo ale w miejscach gdzie nie powinno ich teoretycznie być .To prawda. W zeszłym tygodniu kiedy temperatury sięgały 18*, 9/10 łódek pływało po głębokich miejscach co było błędem. Ci co trzymali się płytkiej wody połowili. Reszta nie bardzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlapSeRybe Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Czy ktoś ma wiedzę czy na Czorsztynie można wypożyczyć łódkę gdzieś poza Czortem? Może być wiosłowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilio Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Zajazd Cicha Woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrontLine089 Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Zajazd Cicha Woda50 zl dniówka.. do niektórych łódek nawet są podpięte silniki.. Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilio Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 50 zl dniówka.. do niektórych łódek nawet są podpięte silniki.. Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu TapatalkaSilniki są gości nocujących w zajeździe, bądź wynajmujących łodzie, także trzeba mieć swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi