fando 1 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 (edytowane) ???? dobre dobre tak też mi się wydawało Edytowane 30 Stycznia 2019 przez fando 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Dobrze, troszkę się pośmialiśmy, ale każde pytanie zasługuje na odpowiedź.Zbiornik posiada bardzo zróżnicowane dno. trudno jest wskazać właściwe miejsce wędkowania, bo ryby są z jednej strony nieprzewidywalne, z drugiej zaś znajomość łowiska jest sporym handikapem, który trudno jest - nawet mając sporą dozę dobrej woli - przekazać "świeżakowi". Nie znasz zbiornika? Szukaj ryb tam, gdzie widzisz wędkarzy. I jak nie wiesz, na co łowić - zastosuj blaszkę podlodową. I szukaj ryb aktywnie, wiercąc sporo dziur. Jak znajdziesz ryby, zapamiętaj głębokość łowienia i szukaj podobnych miejsc. Będzie dobrze. Powodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Dzięki za odpowiedź. Z tą aktywnością to dla mnie tak naprawdę jedyna słuszna metoda, siedzenie i gapienie się na spławik to nie dla mnie.Forum jest od dzielenia się wiedzą, wiadomo że nikt miejscówki nie poda nie tylko z niechęci dzielenia się wiedzą ale jak to zrobić. Nawet informacja blisko jakiejś miejscowości nic nie da gdy bo brania są w konkretnym miejscu górka, stok itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Witam kolegów moze ktoś napiszę jak wygląda grubość lodu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 słaby temat lód gruby ale przy brzegu już dramcik....połamny i nie łatwy do wejścia chyba że z drabiny badź pomostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Dziekuje kolego . Tak tez myślałem ze będzie od brzegu juz ciężko wejść. Na GP spokojnie sie wchodzilo. Ale ost raz jeszcze pojadę i koniec na ten rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Wiesz zbiornik chodzi góra, dół z pogodą tak, a nie inaczej czas szykować długie wędki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 To mówisz ze raczej w sobotę sie juz nie wejdzie na lód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 W nocy jest przez 3 godziny ok -4C w dzień dobry plus nie wiem jak z wodą, czy mocno chodzi ostatnio łowiłem we wtorek na środku jest bardzo ok ale od brzegu katastrofa....jak wozisz drabinę na dachu jak moi koledzy to nie ma sprawy najgorsze jest pierwsze kilka metrów potem bardzo stabilnie ale czy to tego warte.....ja ostatni wpadłem tylko trochę powyżej kolan ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) Cześć, tak wstępnie planuje urlop w sierpniu i mocno się zastanawiam nad tamtą okolicą. Nie musi być bezpośrednio nad zalewem, może być gdzieś w stronę Dunajca a szukam jakiegoś domku. I tutaj mam problem. Dostępność dużych domków jak i różnych pokoi jest spora, natomiast nas będzie w żoną tylko dwie osoby, a nie lubimy mieszkać na kwaterach czy w hotelu. Ideał to mały domek z werandą i kawałkiem przyległego do niego terenu. Czy ktoś może takie miejsce zna i mógłby dać namiary? Z góry serdecznie dziękuję Tomek Edytowane 28 Lutego 2019 przez kostom63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) Małych domków raczej nie ma jeden jaki pamiętam jest w niedzicy u dawnego sołtysa ale tam tez trzeba podzielić to na 2 rodziny kwater prywatnych jest bezliku. Edytowane 28 Lutego 2019 przez Piotr Boruch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 możesz sobie też wynająć coś u chlopaków w czorcie i to by było wielkościowo ok a podwórko...wychodzi wprost na slip i jezioro :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Chyba jednak sobie odpuszczę kolego bo ja mam 300km to trochę daleko a jak sie okaże ze sie nie da wejść ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz90 Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Sporo jest takich domków min. w Dębnie ,Maniowych, kilka w Falsztynie .Adresów nie znam niestety , ale przy minimalnym trudzie na pewno je znajdziesz . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Bardzo kolegom dziękuję. Będę szukał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Temat lodu na ten rok został diametralnie zamknięty..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 dzisiaj w okolicy zatoki Falsztyńskej łowiło ok 25 osób...woda opadła i widziałem że wędkarze wchodzili po deskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 też widziałem jednak wolałbym się nie skąpać dla płoteczki bądź innego błotnego wynalazku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Były zawody. Trzech widziałem jak wpadło przy brzegu a ponoc jeden kolega trochę głębiej . Ale rynki brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kerkhof Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 (edytowane) Ja dałem spokój już po wtorku 26.02. Chociaż jak ciągnąłem kolejną płotkę ~22-23cm na 0,06 mm, i za nią, pod przeręblem, pojawiło się cętkowane cielsko, szersze od 13 cm, to zrobiło mi się 'miękko"... Będzie za czym pływać w sezonie... Edytowane 3 Marca 2019 przez Kerkhof 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Witam kolegów jak dzis wyniki ?policja tez sie pokazała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek1 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Nie, ale straż kontrolowała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 To choć raz na rok sie pokazali ☺a rybki jak tam ?łodzi pewnie ful Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek1 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Podobno słabo (wersja oficjalna straży) na ponad 100 łodzi 20 sandaczy w tym jedne 75cm reszta wymoczki ledwo wymiarowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 I super tak trzymać !!! Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi