Voldemort Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Hehehe dobre dobre, ty nie oceniaj smaku cukierka po wyglądzie papierka, kogo na co stać to byś się mocno zdziwił nie narzucaj też tego co i jak kto ma łowić i jakie ryby zabierać bo sam sobie zaprzeczasz Twojemu łowisku nie zaszkodzi ale łowisku białorybu tak i taka otóż to jest kwadratura koła:)Kolego czytaj ze zrozumieniem to co napisałem.Nie ma sensu dalej wymieniać zdań, nie o tym jest ten wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 19 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Dokładnie nie ma co się spierać można tylko wyliczyć ze ostatnimi Laty na samej cofce było koło 60 łódek po 2 wędkarzy i każdy zabiera komplet to można powiedzieć ze pierwszego dnia z łowiska znika 240 sandaczy . A w ciągu kilku pierwszych dni z łowiska mogło znikać nawet 1000 ryb .Nie ma co fajnie ze zabronili zabierać na początku i choć z kolegami braliśmy dwa na kolacje podczas rozpoczęcia w zeszłych latach na kolacje obozowa to jestem jak najbardziej za wprowadzonym przepisem i mam nadzieje ze jakże niewielka zmiana w regulaminie w przyszłych latach da się odczuć .I choć ja jakoś nie polowilem grubo w tym sezonie (jakaś klątwa ja tam nigdy grubo nie lowie ) to sezon przypomina te z przed 3 -4 lat rybka gryzła było jej sporo a w naszej ekipie kilku osób siadło sporo miarowych ryb w tym ryby w przedziale 60-65 zdarzały się wyjątkowo często . Był jeszcze przysłów grubego szczupaka na 82 taK ze sezon jak najbardziej na plus.Miło było patrzeć jak rybka wraca do wody bo ile to się człowiek nawqrwial jak widział jak ludzie potrafili dawniej na rozpoczęciu okazowe ryby beretowac . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crocop80 Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Witam czy w miejscowości Frydman znajdzie się miejsce żeby pospiningować z brzegu? Jeśli nie to jakie miejsca polecacie? Gdzie można wypożyczyć łódz, bo wiem że w bazie CZORT ale czy oprócz tej wypożyczalni jeszcze jakaś istnieje? ????Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 (edytowane) Polecam http://czort.eu/Fajne i ceny OK. Na inne szkoda czasu i pieniędzy.Pozdrawiam Edytowane 20 Czerwca 2020 przez Mariusz1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crocop80 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Napisałem oprócz bazy Czort???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zapytaj w cichej wodzie u Piotrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Spokojnie w Frydmanie połowisz z brzegu i łódka Ci nie potrzebna bo ryba stoi na płytkim blisko brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Myśle ze możesz spróbować z brzegu albo zadzwoń i pogadaj. Piotrem w cichej wodzie w maniowym tam ma kolka łódek jak masz do tego swójego elektryka i jakieś echo to wyjdzie cię to dużo taniej niż w czort eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crocop80 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Właśnie z tym jest problem że takiego sprzętu nie posiadam, jak echosonda czy silnik.Pozostają tylko wiosełka ????Chyba że jest opcja wypożyczenia Łodzi z silnikiem, zawsze szybsze przemieszczanie????Będe we Frydmanie przez tydzień na wakacjach ale już powoli zbieram info.. ????Widziałem że jest tam wał przeciwpowodziowy i ścieżka dla rowerów jeśli chodzi o połów z brzegu. Myślę że gdzieś w pobliżu wcisnę się że spinem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Słuchaj pożyczysz w cichej wodzie i na wiosenkach na miejscówki masz 300 metrów wystarczy ze pppatrYsz gdzie mniej więcej ustawiają się lodzie jeśli nie masz echa i silnika ale biero na płytkiej także luz z cichej wody piec minut na wiosłach , jeśli mogę zapytać gdzie brdziesz we frydmanie bo jeśli na polu namiotowym to Tadek tez może ci jakaś Łódź znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz90 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Na 100% znajdzie Ci łodkę na polu namiotowym. Nie będziesz musiał nigdzie jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 No kill do lipca jak najbardziej ok. Jeszcze widełki od 50 do 70cm i byłoby fajnie. Co z tego jak powtórzę po raz pierdylionowy... Nie ma kto tego egzekwowac. Dzień przed otwarciem policja psr z ladu psr z wody chgw co jeszcze drona i śmigłowca brakowalo. Nadszedł 16.06... Od 4 do 15 kiedy lowilem z kolegą ni żywej duszy. Mogłem zabrał 15szt czterdziestakow i pocałujta w d... Wojta. Można by od czasu do czasu podjechać na brzeg trzepnąć parę bakist żeby fama się rozniosla... A nie tylko jak na roznowie czatować na łatwe sianka bo ktoś śmiał odpalić 4takta. Notabene jeden z kolegów miał fantazje bo aluminiakiem z suzuka 50hp walil w te i we fte???? pełnym piecem... I ani slowa. Powtórzę to co powtarzam tutaj od lat... Kkilku... Prawo prawem.. Ale bez egzekucji g... z tego bedzie. Czort to specyficzna woda... głęboka... Nie ma takiego tarła jak na Turawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlapSeRybe Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 No kill do lipca jak najbardziej ok. Jeszcze widełki od 50 do 70cm i byłoby fajnie. Tutaj nie trzeba nic zmieniać bo jest 50-75. Zgodzę się z tobą, trzeba zacząć egzekwować to co jest a będzie znacznie lepiej. O wyścigach na spalinie na czorcie nawet nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crocop80 Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Będę we Frydmanie ul. Równa 8, no to już mnie trochę kolego uspokoiłeś, że na wiosełkach też się da, byle by była jakaś kotwica na Łodzi co by mnie po całym zalewie nie ciągało???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 16 pływała państwowka a 17 społeczna ale na etacie w gminie czy jakoś tak .W każdym bądź razie pływali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Policja pływała, SR też- pamiątkowy stempel dostaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrikWe Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 ceny w tej bazie z kosmosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 ceny w tej bazie z kosmosu Co to znaczy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Co to znaczy ??Cebulizm w pełnej krasie. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 (edytowane) Byłem w bazie czort.eu i uważam, że ceny są adekwatne do jakości usług. Aluminiowe łodzie z silnikami, domki wiadomo używane, ale nie czuć stęchlizną jak to zwykle bywa. Po prostu nowoczesne podejście, nie idą na ilość tylko na jakość. Edytowane 22 Czerwca 2020 przez kefaspirit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Jestem po prostu ciekaw ile ..... sam już zadzwonię.Dla mnie wyprawa na "Czort" to wyjazd przed 2:00 w nocy, wodowanie ok 4:30, wędkowanie do oporu i powrót.Dysponuje pontonem na przyczepce (muszę po zestaw podjechać 15-20 minut od domu, przypiąć do haka i jazda), niby szybko się wodujemy ale .... Jazda z dozwoloną prędkością dla tego zestawu z Krk mnie męczy. Dodatkowo pogoda płata figle i czasem lepiej byłoby podjechać na lajta, wziąć zarezerwowaną łódkę, zamontować echo i jazda, bez zbędnego suszenia, zabezpieczania itd. Wygoda kosztuje Ewolucja z Ja 90kg wagi i wynajmowanie łodzi na miejscu -> Ja 105kg i pompowanie ręczne pontonu za każdym razem wożonego wewnątrz Kombi -> Ja ok 110 kg i pompowanie pompka elektryczną pontonu -> Ja ok 120 kg i ponton na przyczepce .....Aż strach pomyśleć jak kupię łódkę, albo o zgrozo działkę nad wodą 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 130kg i Fishing Symulator ???????????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 130kg i Fishing Symulator Na razie zrzucam wagę A symulatory mam 3 zainstalowane na XBOX, tyle że serca nie mam kłuć tych wirtualnych ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Dla mnie baza czort eu jest skonczona po tym jak przeczytalem ze nie akceptuja zwierzat zwlaszcza ze nawet w hotelach cztero lub pieciogwiazdkowych mozna przenocowac z pupilem a nie w jakichs biedackich domkach holenderskich .Mozna przyjechac z pupilem ale maja calkowity zakaz wstepu dodomkow nie wiem kto to wymyslal ale mysle ze powinien ze dwie noce przenocowac przywiazany smycza do balustrady domku .Ot tyle co mysle na temat czort eu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mjynsiorz Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Krzysiu, martwisz sie o swojego pupila, a jedziesz lowic ryby ciagnac jej ryj za hak. HIPOKRYZJA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi