Kokot Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Śląsk nie tylko rylami stoi. Największe wydobycie zarówno węgla jak i ryb mają reprezentanci jastrzębia zdrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cormoran Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 I jak ryle ze Śląska się zjechały na Czorsztyńskie wydobycieDzień dobry nie wszyscy ze Ślaska pracują na kopalni ale miło, że o nas pamiętasz i wyśmiewasz. Byłem w sobotę i niedzielę na rybach i muszę powiedzieć, że nie wszyscy miejscowi są tak negatywnie nastawieni jak kolega. Miałem przyjemność być kontrolowanym na wodze przez strażników i muszę powiedzieć, że pierwszy raz w życiu spotkałem się z tak wysoką kulturą osobistą kontrolujących. Kontrola na bardzo wysokim poziomie uprzejmości i szacunku dla przyjezdnych. Część strażników z Katowic powinna pojechać na szkolenie jak powinno się prowadzić kontrole. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mjynsiorz Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 ze śląskiem nikt nie ma problemu. Problem jest z rylami ze śląska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Dzień dobry nie wszyscy ze Ślaska pracują na kopalni ale miło, że o nas pamiętasz i wyśmiewasz. Byłem w sobotę i niedzielę na rybach i muszę powiedzieć, że nie wszyscy miejscowi są tak negatywnie nastawieni jak kolega. Miałem przyjemność być kontrolowanym na wodze przez strażników i muszę powiedzieć, że pierwszy raz w życiu spotkałem się z tak wysoką kulturą osobistą kontrolujących. Kontrola na bardzo wysokim poziomie uprzejmości i szacunku dla przyjezdnych. Część strażników z Katowic powinna pojechać na szkolenie jak powinno się prowadzić kontrole.Dzień dobry kolego, jak przystało na cormorana to ile ryb zabrałeś ze sobą ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cormoran Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Dzień dobry kolego, jak przystało na cormorana to ile ryb zabrałeś ze sobą ? Jednego i powiem, że nie był gorzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crocop80 Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Witam! czy żeby łowić z brzegu przy aktualnym stanie wody potrzebne są wodery? Wybieram się dopiero na początku sierpnia do miejscowości Frydman, może być jeszcze różnie ze stanem wody ale chciałem zapytać jak to ogólnie wygląda???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Możesz łowić bez woderów. Lowia ludzie i w trampkach. Większość brzegu na Czorsztynie i tak ma gwałtowny spadek więc na niewiele się zdadzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crocop80 Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Dzięki kolego, będę próbował bez woderów upolować jakiegoś drapieżnika ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Większość brzegu we Frydmanie to betonowy mór oporowy o dużym spadku, oraz łagodny brzeg w ok. Przystani wodnej. Moim zdaniem ciekawiej z brzegu jest po drugiej stronie w miejscowości Maniowy, wzdłuż drogi rowerowej strony brzeg usypany kamieniami. Są głębsze i płytsze miejsca. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crocop80 Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Dzięki kolego????mam pytanie czy jesteś w stanie zaznaczyć na mapie gdzie znajduje się zatoka Falsztyńska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Dzięki kolegomam pytanie czy jesteś w stanie zaznaczyć na mapie gdzie znajduje się zatoka Falsztyńska? https://www.google.pl/maps/place/34-440+Czorsztyn/@49.4374442,20.2610485,1180m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x473e020bd19b4e27:0x9b4b244a91df36d9!8m2!3d49.4374074!4d20.3270231 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Według mnie bardzo ciekawe miejsca do obławiania z brzegu są na prawej części zbiornika od Frydmana w stronę zapory - jest tam teraz zrobiona ścieżka rowerowa i można jej poboczem dojść w wiele fajnych (głębokich od samego brzegu) miejsc. Nie trzeba wcale daleko iść, już za samym polem "przyczep cygańskich" zaczyna się głębia/łowisko brzegowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crocop80 Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Pole"przyczep cygańskich"? w jakiej to miejscowości ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Będziesz na polu namiotowym we Frydmanie to na pewno zauważysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crocop80 Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 O.k chyba mnie nikt z tego pola nie wygoni ;)hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Witam . Moze ktoś wie ile w tym roku kosztuje pozwolenie na 1 dzień z łodzi? I na 3 dni ?z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crocop80 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Na jeden dzień 15zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 W tam Tym roku bylo chyba 40 zl z lodz to napewno w tym roku więcej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 https://zezwolenia.pzwns.info.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebka Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 heyka...mam wolne miejsce w domku w bazie czort i na łodzi w dniach 24 do 27 wrzesień. Może ktoś chętny aby poszukać sandaczy. Ja ruszam ze śląska i mogę kogoś zabrać ze Śląska albo z Krakowa. Jeśli ktoś coś to piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Dwa dni temu byłem na czorcie i spotkała mnie miła niespodzianka - jak już się zwijałem podjechała cywilna Dacia Duster i wysiadło trzech Policjantów.Panowie kontrolowali łowiących - no doprawdy szok - może idzie lepsze i zaczną dbać o wodę (znaczy się wyłapywać kłusoli).Panowie szacunek i oby częściej :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Dwa dni temu byłem na czorcie i spotkała mnie miła niespodzianka - jak już się zwijałem podjechała cywilna Dacia Duster i wysiadło trzech Policjantów.Panowie kontrolowali łowiących - no doprawdy szok - może idzie lepsze i zaczną dbać o wodę (znaczy się wyłapywać kłusoli).Panowie szacunek i oby częściej :-)Przesadny optymizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mjynsiorz Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Dzieje sie cos? Warto przyjezdzac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Nawet dla samych widoków warto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Nawet dla samych widoków warto Tylko lepiej zabrać ze sobą rower bądź sąsiadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi