generał bryg Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Czorsztyn piękna woda ale nikt ci nie powie czy coś się dzieje . Z prostych powodów. Dziś ryba gryzie A jutro może być studnia. Zmienia się pogoda ciśnienie itd. Trzeba mieć troche szczęścia wiedzieć gdzie szukac ryby jak się ustawić.zbiornik głęboki to różnie bywa .Ale jak ktoś zna wodę i ma szczęście to coś wydlubie ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mjynsiorz Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Na rowerze bylem tam miesiac temu, chyba najlepsza trasa jaką jeździłem. Ale teraz to bardziej sandacze mnie interesują, bo na Turawie to cienizna ostatnio.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Sytuacja z wczoraj : Zaczynam się wodować podjeżdża Golf IV na nowotarskich blachach z golfa wychodzi trzech dresów tak na oko ok 25 wiosen podchodzą mówią dzień dobry ja na to dzień dobry i któryś do mnie tak : Wie pan co bo my w bagażniku mamy ponton i chcielibyśmy popływać ale w prognozie pogody zapowiadają ,że ma silnie wiać a my mamy tylko wiosła może by nam pan coś doradził .... Z głupia franc wypaliłem : A nie lepiej wódki się napić ? Popatrzyli na siebie przez chwilę i jeden z nich powiedział : W sumie racja ... Wsiedli i pojechali ..... 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 To chyba masz kolego dar przekonywania ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinkii Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Witam, był ktoś ostatnio na rybach? Wybieram się w niedzielę i nie wiem na jakiej głębokości szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacky24 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Byłem w piątek, sobotę i niedzielę z ekipą 5 osób, z rybką bardzo słabo, na trzy dni dwa miarowe sandaczyki 52 i 57 i trzy bez miary, okoń 40. kilka małych szczupaczków,łowiliśmy na głębokości 20m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Czyli Czorsztyński standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Nie chcę wywoływać burzy ale rybki są też na 12-15 m . A dla nich to znacznie zdrowiej ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 sero a kto się przejmuje kondycją tych ryb jak 80% dostaje w łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 sero a kto się przejmuje kondycją tych ryb jak 80% dostaje w łebKu......a najgorsze jest to że masz rację . Ten sezon jest dla mnie rekordowy jeśli chodzi jeżeli chodzi o ilość wizyt na tym zbiorniku Z moich smutnych obserwacji wychodzi ,że prawie każda dostaje w beret. A później każdy mówi że słabo bo dwa brania na cały dzień .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek1 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Ktoś chyba usunął mój post z początku maja tego roku- zresztą nie dziwi mnie to. Moje obserwacje są jeszcze bardziej smutne ,że pomijając zabieranie ryb zgodnie z regulaminem to gdyby każdy przestrzegał regulaminu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Tylko ze jak ktos łowi ryby na 20m, to moze je śmiało zabierać, bo ryba i tak nie przeżyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 O tym właśnie pisałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Dlatego śmieszą mnie no kill'owcy łowiący poniżej 12m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlapSeRybe Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 A co w sytuacji gdy łowisz głębiej a ryba nie mieści się w wymiar widełkowy? Dlatego śmieszą mnie no kill'owcy łowiący poniżej 12m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Wypuszczasz bo zobowiązuje cię do tego regulamin. Choć i tak każdy wie że ryba i tak nie przeżyje A co w sytuacji gdy łowisz głębiej a ryba nie mieści się w wymiar widełkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Jakoś żaden no killowiec łowiący na głębokiej wodzie nie chce zabrać głosu. Ciekawe dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Na takich głębokościach się po prostu nie łowi. 14-16 m. w dół i już nic nie przeżyje. Oczywiście z zamkniętym pęcherzem. Otwarty powinien dać radę Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba77 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Ptanko jak myslicie...wybieramy sie w niedziele...zamarznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Będę jutro. Dam znać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba77 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Ok. Trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 (edytowane) Zaspałem i nie pojechałem. Wpadłem za to na trzy godzinki na Roznow . Ale jak na Roznowie 4,5 stopnia woda ma to Czorsztyn tez nie zamarzł. Edytowane 19 Grudnia 2020 przez sero1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba77 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Ptanko.Gdzie najlepiej zwodowac sie pontonem tak zeby auto mozna bylo zostawic bezpiecznie? Jade jutro:) Dzieki z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Baza Czort Mizerna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 (edytowane) Jak nie znasz terenu to tak jak Piotrek napisał baza czort chyba będzie najlepsza na pierwszy raz Edytowane 20 Grudnia 2020 przez sero1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi