michcio Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Ja jadę jutro, zobaczym czy woda jeszcze jest ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 I jak tam? Działo się coś? Bo ja chce we wtorek tam połowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Jest lód czy czysto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banziq Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Nie ma lodu. Woda ma około 4,0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Witam, był już ktoś na lodzie, jaka grubość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 (edytowane) Byłem dzisiaj co prawda nie na czorsztynie bo u siebie w okolicach Radomia - lód bez szału, na granicy głupoty i wariactwa -max 4 cm na dosyć małych zbiornikach, ryby nie brały Edytowane 17 Stycznia 2021 przez womaly23 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Brały brały ????Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 20 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Przyznać się kto dzisiaj wiercił dziury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Ciekawe Czy tempy Świder czy gruby lód bo trochę mi schodzi z tym wierceniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 20 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 10 obrotów zrobił i się przebił Więc tak mi się wydaje że koło 10cm może być w tamtym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlapSeRybe Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 A jak wycierały się szybciej to nikt okresów nie skracał? To nie powinno działać w dwie strony? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 A jak wycierały się szybciej to nikt okresów nie skracał? To nie powinno działać w dwie strony? Ktoś ma parcie na mięsko 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zdecydowanie nie powinno działać w dwie strony ! Maćku to tylko uprzejmy apel o rozsądek do tych co ... muszą . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Ooo kogoś drażni że jest prośba o wypuszczenie ryb ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek1 Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Szanowny Pepe i inni , nie nie mam parcia na zabieranie mięsa ani też nie drażni mnie prośba o wypuszczanie ryb. Po prostu drażni mnie bezmyślność i ,,beton". Na Czorsztynie jest wyjątkowym akwenem i zawsze jest wszystko opóźnione i dlatego uważam ,ze wszystko powinno być przesunięte o ten miesiąc. Uważam też ,że powinny ryby na ten akwenie mieć pełny spokój i ochronę w czasie tarła jak i miesiąc przed i po. Ja dopuściłbym jeśli nie ma lodu spinning z łodzi w styczniu a np. wprowadził zakaz spinningu do czerwca minimum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Arak Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Ja zauważyłem że najbardziej "elitarni" czyli muszkarze jak jest wysoka woda na dunajcu to walą na czorsztyn i nie ma zmiłuj jak jest na haku sandacz to do wora bo to nie jest pstrąg przecież naet boleniom nie przepuszczają . Ot taka elita krakowska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Ja zauważyłem że najbardziej "elitarni" czyli muszkarze jak jest wysoka woda na dunajcu to walą na czorsztyn i nie ma zmiłuj jak jest na haku sandacz to do wora bo to nie jest pstrąg przecież naet boleniom nie przepuszczają . Ot taka elita krakowskaSandacz na Podhalu to teoretycznie gatunek obcy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek1 Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Ja zauważyłem że najbardziej "elitarni" czyli muszkarze jak jest wysoka woda na dunajcu to walą na czorsztyn i nie ma zmiłuj jak jest na haku sandacz to do wora bo to nie jest pstrąg przecież naet boleniom nie przepuszczają . Ot taka elita krakowskaBardzo prawdopodobne ,że tak jest. ale po pierwsze elitarność muchy się skończyła -dawno się skończyła. Zresztą łowie na nią już +/- ćwierć wieku i nigdy dla mnie nie była. Ale ja sie powtarzam mnie co innego ,,boli" ( a tak naprawdę to gotuje jak to widzę) najbardziej to dwulicowość osób , które kreują się tutaj na ortodogsyjnych C&R -mało tego sami są w stosunku do innych tacy , ale jak nie widzi to zabiera ryby aż miło. Zresztą ja lubię proste podziały jak się jest złodziejem to jest się złodziejem jak kłusownikiem to kłusownikiem a nie złodziej jest policjantem. Co do elit krakowskich czy innych to zawsze jest burza i nie chce jej rozpętywać. Ale jak mam być szczery to jak mam się żalić na zachowanie nad woda czy to jest Dunajec czy Czorsztyn to na pierwszym miejscu są miejscowi, na trzecim Ślązacy ,krakusy są na czwartym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 A kto jest na drugim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlapSeRybe Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 A kto jest na drugim ?Kolega Misiek1. Pewnie byłby na pierwszym ale jest sam a miejscowych jest wielu.Najgorzej jest generalizować. Są miejscowi wędkarze i przyjezdni, którzy dbają o wodę i zachowują się normalnie i są też tacy, którzy tego nie robią. Robienie "rankingów" kto bardziej szkodzi nie ma sensu i jedyne co można osiągnąć to rozpętanie gównoburzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz90 Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 (edytowane) Najgorzej jest generalizować. Są miejscowi wędkarze i przyjezdni, którzy dbają o wodę i zachowują się normalnie i są też tacy, którzy tego nie robią. Robienie "rankingów" kto bardziej szkodzi nie ma sensu i jedyne co można osiągnąć to rozpętanie gównoburzy.Też tak uważam. Swoją droga w tym roku już trzy razy miałem nieprzyjemna sytuacje na Czorsztynie. Tyle to ja średnio mam w roku. głownie pretensjonalna młodzież , która żąda by s***lać bo oni będą mili tu imprezę , nie ważne ,że ja byłem pierwszy albo postawie z boku samochód i pójdę sobie pospinningowac agresorzy pełna gębą. Edytowane 31 Maja 2021 przez Łukasz90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 (edytowane) Pamiętam Czorta z lat 2005-2010 cisza, spokój, pełno rybek ,20 łódek to był tłok. Większość pływadeł na elektryku, który OBOWIĄZUJE do tej pory.Teraz zjebiona ścieżka rowerowa ( mam nadzieje, że każdy kto wędkował przed jej powstaniem będzie wiedział czemu zjebiona.), panowie na łajbach do których musieliby podpiąć kilka elektryków co by wgle ruszyli z miejsca ale co tam spalina i heja od zamku po Białkę na maxie bo był telefon że biorą byki pod 60 cm itd... Ogólnie bałagan i dziadostwo ale kilka razy w sezonie pojadę z sentymentu.Pozdrowienia i do zobaczenia na wodzie. Edytowane 31 Maja 2021 przez krakus 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlapSeRybe Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Teraz zjebiona ścieżka rowerowa ( mam nadzieje, że każdy kto wędkował przed jej powstaniem będzie wiedział czemu zjebiona.) Dlaczego? Mi się ona podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Ja tam na czorcie nie czuje klimatu w ogóle zdecydowanie lepiej czuje klimat na Rożnowie i jeszcze jak bolki tłuką koło plywadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi