Gobio Gobio Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Wracając do tematu łowienia na dużych głębokościach to tylko małe osobniki mają problem z zejściem do dna...większe bez problemu trafiają na dno pontonów i łódek. Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 No to panowie jak już jesteśmy przy przezywalnosci ryb to może poruszymy temat łowienia z pod lodu.Jak to jest może wypowie się ktoś kto ma w tym temacie jakaś merytoryczna wiedzę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel46 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Takie tam „pozostałości” po pierwszych dniach sezonu C&R na Czorsztynie[emoji106]. Ilości tak pięknie „pływających” ryb w trakcie całego sezonu nie chce mi się nawet komentować. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polobmw Opublikowano 4 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 No to Krzysiu rozwiał wątpliwości 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 zmroziło już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Mam nadzieję,że tej zimy będzie taki lód co by rybka sobie odpoczęła od wszędobylskich kormoranów ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mjynsiorz Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Chodzi o metodę wertykalną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Przepis starszy niż vert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 W poprzednich latach na stronie pzw nowy sącz było objaśnienie metody wertykalnej. Ciekawe czy w tym roku też będzie, bo póki co ten przepis tego zakazuje. A na czorsztynie połowa wędkarzy wędkuje wertykalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 5 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 W poprzednich latach na stronie pzw nowy sącz było objaśnienie metody wertykalnej. Ciekawe czy w tym roku też będzie, bo póki co ten przepis tego zakazuje. A na czorsztynie połowa wędkarzy wędkuje wertykalnieWidocznie nie robią tego w sposób ciągły... Wysłane z mojego SM-G990B przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrystianS Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Jakie efekty na rozpoczęciu ktoś coś wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Ponoć gruuuubo połowione rozmiary 50-65 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek1 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Poważnie ? Tak jest zawsze ! Jak mnie nie ma to łowią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 (edytowane) Potwierdzam . Byłem 3 ostatnie dni właśnie spłynąłem z wody . Królują ryby w przedziale 50-60 niestety na elektronice przez cały czas nie namierzyłem niczego większego ???? Edytowane 18 Czerwca 2023 przez sero1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek1 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Jak się zastanowić to nie ma co się dziwić w poprzednich latach królował przedział 45-50cm , więc przez zimę podrosły o te 5cm .Ale chociaż biorą hurtowo czy standardowo po 2-3 na dzień ( it o był max) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 .Ale chociaż biorą hurtowo czy standardowo po 2-3 na dzień ( it o był max) ? Tego dokładnie nie wiem ale znając Czorta to złowienie 5 ryb za cały dzień pływania to już gruuube łowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Akurat z tym było nieźle . Przynajmniej dla mnie . Ale zaznaczam , że ryby trzeba było szukać praktycznie cały czas bo non stop zmieniała stanowiska . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Akurat z tym było nieźle . Przynajmniej dla mnie . Ale zaznaczam , że ryby trzeba było szukać praktycznie cały czas bo non stop zmieniała stanowiska .Dosyć standardowe zachowania na każdym łowisku w sumie, więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Dosyć standardowe zachowania na każdym łowisku w sumie, więc...Ty to wiesz ale patrząc na co poniektórych śmiem w to wątpić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykkowalcyk Opublikowano 28 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 (edytowane) Niema tam już ryb Edytowane 28 Lipca 2023 przez Patrykkowalcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 28 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 Jak to? Kormorany wyjadly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 28 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 Niema tam już rybsą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 29 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 Polowil ktos? Znajomy siedzial 7 dni- bez brania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 29 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 Jak słyszę Czorsztyn ogarnia mnie śmiech na twarzy ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek1 Opublikowano 29 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 Jak się sytuacja z klarownością wody nie poprawi to prawdopodobnie wreszcie, pierwszy raz w tym roku zagoszczę na Czorsztynie. Ale zarówno na Dunajcu jak i Czorsztynie panuje jedna rzecz : prawie nigdy ryby nie biorą by jednego dnia brać jak głupie i to przez dosłownie chwilę. Najgorzej ,ze z opowieści ciągle wiatr i fale co nie poprawia komfortu/przyjemności łowienia. Niemniej zdecydowanie lepiej wypada Rożnów niż Czorsztyn. Przynajmniej pod względem ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi