Gość Jarek K. Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 To tam przy ptasiej jest jeszcze woda?Nie byłem chyba z 2 miechy i z tego co słyszałem to większość pod zamkami wali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon55556 Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Byłem widziałem jest woda i masa wędkarzy na lodkach Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Coś tam na Czorsztynie gryzie .Moje skromne prawie 70 cm z płytkiej wody. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon55556 Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Coś tam na Czorsztynie gryzie .Moje skromne prawie 70 cm z płytkiej wody. 20151026_084406+ (Kopiowanie).jpgChyba nie aż taka płytka bo ma oczy jak żaba ;-) Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Chyba nie aż taka płytka bo ma oczy jak żaba ;-) Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu TapatalkaJakieś 6m wody. Co do wyglądu oczków to kwestia fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarek K. Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Szczerze nie przepadam za łowieniem na 30 m wiec dobrze wiedzieć ale to zimno .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Szczerze nie przepadam za łowieniem na 30 m wiec dobrze wiedzieć ale to zimno ....Zimno to dopiero będzie.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Cieszę się, że coś wreszcie się ruszyło. Yffea, bardzo ładna, zdrowo wyglądająca rybka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Jakie zimno ... w zeszlym roku sezon skonczylismy w ... Sylwestra ... wtedy bylo zimno:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarek K. Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 pamietam dwa lata temu koniec grudnia wodowalismy sie w sniegu po kolana, ale z roku na rok czlowiek starszy i marznac sie nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Nie opowiadaj tutaj bajek tylko szykuj sie na przyszły tydzień! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Planuję w dniach 13-15.11 wyjazd. Znacie jakąś dobrą i niedrogą bazę noclegować niedalego proponiwanych przez Was slipów? Zależy mi, żeby była możliwość bezpiecznego zostawienia sprzętu pływającego na podwórku u właściciela. Prosiłbym o informację na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 W Maniowych jest dużo kwater prywatnych o tej porze roku zazwyczaj wolnych, mają miejsce na auto/łódkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) Skasuje bo bedzie ze to moja ciotka albo cos pyyton masz pw Edytowane 28 Października 2015 przez Sandre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Dzięki Sandre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarek K. Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 W Maniowych jest dużo kwater prywatnych o tej porze roku zazwyczaj wolnych, mają miejsce na auto/łódkę.Wszystko maja tylko dostepu do wody brak poza tym nic tylko lowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcesarz Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Panowie ponieważ jestem na etapie kupna nowej wędki typowo pod sandacza na zbiornik czorsztyński,moje pytanie jakich wędek używacie na tym zbiorniku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Hmm ... a jego samochodu używasz Krzyśku jadąc nad Czorsztyn ... a jakiego na Turawe ? Nie przemyślałeś troszkę pytania, a nawet jeśli ktoś miałby wysilić się na odpowiedź nie podałeś żadnych kryteriów. Cena długość ... nic kompletnie ...ale, że mam 2 wolne minuty wysilę się na odpowiedź .. choć będzie to strzał ... Mikado inazuma do 22 gram (około 2m w jednym kawałku) bardzo fajny kijek ogarnie od 15 do 30gram w pełnym komforcie. I nie kontynuuj tego tematu bo to dział wieśći znad wody a nie wędka dla Krzysia Jeśli chcesz coś więcej wiedzieć napisz do mnie na priv to może coś ustalimy, bo przerzuciłem parę patyków. W każdym razie tutaj nie śmieć bo to wątek w którym próbujemy wszystkim przekazać jaki to bezrybny i beznadziejny wędkarsko zbiornik Edytowane 31 Października 2015 przez Sandre 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Sandre, ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarek K. Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Panowie ponieważ jestem na etapie kupna nowej wędki typowo pod sandacza na zbiornik czorsztyński,moje pytanie jakich wędek używacie na tym zbiorniku??Krzysiek tez taka posiadam jak Sandre,jak chcesz załóż wątek a na pewno wszystkiego sie dowiesz.A wracając do tematu wczoraj z rana sporo łódek u nas kicha dwa przylowy szczupły 70+ i okonek 25 A poza tym ani stuknięcia .Tak sobie myśle albo 2 miesięczna nieobecność plus mocna mgła ,która ograniczała możliwość znalezienia miejscówek , albo po prostu nie gryzly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) Gryzly gryzly tylko zle szukales Oczywiscie zartuje Edytowane 1 Listopada 2015 przez Sandre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarek K. Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Całkiem możliwe , raz na wozie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Dostałem informację że od jutra lecą z wodą ostro- może ktoś potwierdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarek K. Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Tego nie wiem , wiem , ze na osiedlu lecą z wódą i to ostro to mogę potwierdzić Do jutra nie dociągną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Czyli standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi