Kosa1982 Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Rzeczywiście, biorą świeże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Udalo sie, zadowolony chwal sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa1982 Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 W sumie z kumplem 6 sandaczy,wszystko około 45 -50 cm, jeden szczupły 70 cm, parę pstrykow dodatkowo, nie widać grubych ale jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 U nas też się coć działo jednak wielkośc nie powalała. Ekip sporo, większość (oczywiście z kwestii bezpieczeństwa) na spalinie. wodowanie w Kluszkowcach prawie niemożliwe bloto po same pachy. Ryba bardzo płochliwa, brania delikatne...Ale fajnie..w tygodniu powtórze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Rejon zamki czy plytko krzyz frydman ?? A co do wodowania to mizerna i autostrada do samiuski wody heeej. Kumple byli po plytkim plywali i g... zlowili, slabi widac zawodnicy;) Edytowane 23 Listopada 2015 przez Sandre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa1982 Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 U mnie wodowanie w Mizernej, w okolicy zamków lipa, dopiero nie daleko miejsca wodowania na spadzie z 3-12m szlagi ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa1982 Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Mówili, że tydzień temu gryzly, ciekawe czy wśród nich były jakieś lochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Były i knury i maciory.Oczywiście lochy również Na brzegu,u miejscowych gospodarzy. . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa1982 Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Tam to na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Pewnie wszystko na woblery Zdzislawa Grabiarskiego ... tzn slawne Grabie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 cyt.: Rejon zamki czy plytko krzyz frydman ?? Zamki do zapory. ok. 30% ryby miarowe do tego jak ktoś lubi o tej porze można znaleźć ładne okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 No wlasnie tak myślałem, zawsze trzeba sie zdecydować lewo czy pewno ... ale to podnoszenie kotwicy sprawia ze jakos wolimy te plytsze miejsca, nawet kosztem wynikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 ... ale to podnoszenie kotwicy sprawia ze jakos wolimy te plytsze miejsca, nawet kosztem wynikow wiesz grunt to dobry podział obowiązków na łodzi tzn. ty płyniesz i mówisz dobra na dół potem ruszasz i pytasz podniesione....albo ptryczek elektryczek który sam zwija i rozwija linę. Co ja bym dal żeby go mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa1982 Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Znaczy się było lepiej na odcinku od zamków do zapory? Dobrze rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcaR6 Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 (edytowane) Witam! Mysle i ja wybrac sie na Czorsztyn i pocwiczyc troche te swieze Jednak oprocz belly boat nie posiadam innego srodka plywajacego. Mam w zwiazku z tym pytanie do zorientowanych: ma ktos namiary na miejsce w ktorym moglbym wypozyczyc lodz i od razu stamtad wyplatnac? Zazwyczaj korzystalem z Cichej Wody ale nie wiem jak teraz wyglada tam sytuacja ze wzgledu na niski stan wody... Dzieki za pomoc Pozdrawiam,Przemek. Edytowane 24 Listopada 2015 przez dawcaR6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Z cichej wody musisz na plecach ja przenieść z 200 metrów do mokrej wody przypomnij sie na pw to Ci podam numer do dziadka który przywozi i wypozycza łodeczki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcaR6 Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Tak myślałem, że przy Cichej jest sucho... Dzięki, jak pojadę to się przypomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcesarz Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Panowie wrzućcie kilka fotek z jeziora ciekawy jestem jak wygląda zbiornik przy tak niski stanie wody:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xwaldi Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Panowie wrzućcie kilka fotek z jeziora ciekawy jestem jak wygląda zbiornik przy tak niski stanie wody:) Wejdź sobie na stronkę http://www.niedzica.pl/38-KAMERYtam możesz sobie zobaczyć Czorsztyn z kamerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 ... koledzy czy na specjalne okazje likwiduja strefy ciszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xwaldi Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Oczywiście, że likwidują. W czerwcu jak sobie testy przynęt robili, to żadna łódź na elektryku nie pływała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 (edytowane) Znam te łódkę na której pływa P. Kolendowicz mam na niej wypływane dobre kilkaset godzin myśle że kilku kolegów z forum też może coś na jej temat powiedzieć nawet wczoraj na niej pływałem Edytowane 26 Listopada 2015 przez Piotr Boruch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 (edytowane) Ahaaaaaa - Froga zamknęli za filmiki to może by ich jakim mandatem chociaż ... człowiek sobie trollinguje że go łodka obok nie slyszy i czuje sie jak złodziej i złoczynca a tu 30hp pełna pyta, bo to rozumiesz chłopaki z teamu on musi testowac jak biorą pod zaporą a za 5 minut pod hubą ... przebacz nie ma ..poza tym jak to tak na elekryku ...nieelegancko:) Edytowane 26 Listopada 2015 przez Sandre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 (edytowane) Znam te łódkę na której pływa P. Kolendowicz mam na niej wypływane dobre kilkaset godzin myśle że kilku kolegów z forum też może coś na jej temat powiedzieć nawet wczoraj na niej pływałemSzczęśliwa łajba, może niebawem znowu takową się okaże Edytowane 26 Listopada 2015 przez michcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 tak na marginesie ciekawy jestem kto na niej złowił największą rybkę. Moja największa na tej jednostce to 115cm, wiem też o dwóch metrówkach również z tego pokładu może ktoś jeszcze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi