Skocz do zawartości

Czorsztyn

MGOR

Rekomendowane odpowiedzi

Fester, ja napisalem ze presja to czyjas wina czy ze kazdemu wolno ??? Poskladaj literki, zrozum kontekst, a potem wyciagnij wnioski i sie produkuj:) A to czy bede jezdzil niech zostanie pod moja kontrola. Pozwolisz ? Święta za pasem, czas poluznic gumke w majtach i nie brac wszystkiego do siebie.

Kosa mysle ze 30 pływadel sie przewinelo lekko. Najwiecej stan mniej wiecej po srodku zbiornika.

Edytowane przez Sandre

Fester, ja napisalem ze presja to czyjas wina czy ze kazdemu wolno ??? Poskladaj literki, zrozum kontekst, a potem wyciagnij wnioski i sie produkuj:) A to czy bede jezdzil niech zostanie pod moja kontrola. Pozwolisz ? Święta za pasem, czas poluznic gumke w majtach i nie brac wszystkiego do siebie.

:)  :D  :lol:  :)  :D  :lol:  :)  :D  :lol:  Dobre rady zawsze w cenie.

Gość Jarek K.

Cos w tym jest przy normalnym stanie wody nie pływamy ze znajomymi głębiej niż 12 do 15 m ale przeważnie łowiący na wodzie do 10 m.

I choć prubowalem nawet na 30 to wiem ze nie dla mnie takie łowienie ,ale dwukrotnie w zimie spotkałem znajomego który łowi na czorcie tylko pozna jesienią i tylko pod zamkami , nie powiem bo daje radę i to niezle .

W sezonie łapie kilka naprawdę ładnych ryb widziałem zdjęcia sandaczy 90 + .

Szkoda tylko ze gość jeździl po mięso .

A ja pozwolę sobie zapytać czy ktoś z Was łowił na czorcie z brzegu? Na 90% mój kompan z łajbą nie da rady jechać i tak myślę czy jechać i powalczyć z brzegu? Mieliście jakieś efekty łowiąc z brzegu? Myślałem o okolicy Mizernej. Może jakieś okonie chociaż?

Wody mało i z dnia na dzień coraz mniej. Jeszcze maja spuścić 4 metry. Dziś błądziłem we mgle do 13:30 z rybami było bardzo kiepsko.

Bo jak <<edit - kultura wypowiedzi!!!>> mowię 100 do 200 metrów od brzegu to gdzieś w pizdu plywacie :)