pitfish Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Nastaw się na białe ryby jakieś spławikowo gruntowe - pobawisz się, zamiast przekombinowywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansb Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Wybieram się po 15-tym czerwca na tydzień za sandaczem. Jeśli ktoś ma fajną a nie drogą kwaterę będę wdzięczny za info.Miejscowości Huba,Maniowy,Kluszkowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Wysylam priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.O.D. Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 U Józka w Maniowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon55556 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Byłem dzisiaj na piekiełku i W mizernej. z brzegu wyjęty sandacz 62cm przez starszego Pana w mizernej.A 60 cm wyjęty z piekiełka przez młodszego adepta spiningu. Ja polapalem płoteczki. Wody jest full nalane do pełna. ;-) Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansb Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 U Józka w ManiowachCoś bliżej (szczegóły, namiary) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Chcialbym zapytać kolegów czy słyszał ktoś moze o jakiś " odlowach kontrolnych" sandacza przez okręg PZW nowy sącz tej zimy .Obiło mi sie o uszy takie cosik i szczerze mówiąc nie wiem ile w tym prawdy .Czy któryś z kolegów mógłby potwierdzić lub zdementować te wiadomości.Jeśli tak to jest to przykre gdyż wiekszosc z nas tu obecnych pływających po tym akwenie puszcza rybki , by moc w przyszłych sezonach dalej cieszyć sie tym hobby na tym akwenie a nie po to by panowie z PZW zarobili przed świetami lub nazarli sie za darmo ryb wraz z swoimi rodzinami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 czyli nikt nie slyszal , no to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Witam,Czy coś się zmieniło w/s strefy ciszy na Czorsztynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 na szczęście nic się nie zmieniło. dalej można używać tylko silników elektrycznych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 na szczęście nic się nie zmieniło. dalej można używać tylko silników elektrycznych I tu wyraźnie widać jak pojęcie szczęście nabierapejoratywnego zabarwienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Jak dla mnie same plusy [emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Dla mnie również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 a tak wogole to jest ktoś z JB kto jedzie na weekend na Puchar Dragona na Czorsztyn????? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Puchar Dragona......tego od sprzętu S klasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 (edytowane) Puchar Dragona......tego od sprzętu S klasy?no być może i dla wielu S-klasy ale pomijając organizatora może być bardzo fajnie:-) Edytowane 17 Czerwca 2016 przez Grzeho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Litra na głowę przed startem tez mi fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz90 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Mógłby mnie ktoś odpowiedzieć an jedno pytanie? Jak to w tym roku będzie z wodowaniem ,,Przy statkach”. W tym roku mocno się zdziwiłem gdy zastałem to miejsce zabezpieczone dwoma kłódkami. Wielka szkoda bo to jedyne sensowne miejsce w moim przekonaniu do wodowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon55556 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 (edytowane) Mógłby mnie ktoś odpowiedzieć an jedno pytanie? Jak to w tym roku będzie z wodowaniem ,,Przy statkach”. W tym roku mocno się zdziwiłem gdy zastałem to miejsce zabezpieczone dwoma kłódkami. Wielka szkoda bo to jedyne sensowne miejsce w moim przekonaniu do wodowania.Bardzo dużo osób woduje na Hubie Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Czerwca 2016 przez sajmon55556 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz90 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 (edytowane) Na tym nowy slipie co powstał z drogi transportowej? Tamto miejsce było fajne bo w połowie wody. Praktycznie nie ma miejsc do wodowania w tej okolicy nawet po drugiej stronie. A Yacht club drogi . Edytowane 22 Czerwca 2016 przez Łukasz90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Na polu namiotowym za dyszke we trzech zaplacilismy. Szalu nie ma ale osobowka da sie zwodowac lodz. Na Piekielku po drugiej stronie tak samo. A gdzie jest ten nowy slip ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz90 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 (edytowane) Są nawet dwa nowe jedne jest na ujściu Białki ,Praktycznie przy samej Białce tylko trzeba uważać ,bo jest cypel z ktorego rzucają wędki ale tak poza tym jest ok.Drugi przy Hubie tylko zwykle tam stoją camperami .Trzeci najmniej ciekawy do w Frydmanie przy WOPrówce tylko tam trzeba mieć zwykle auto 4x4 (nie wiem jak teraz) .Podobnie jest w Piekiełku , przynajmniej wyższe auto trzeba mieć. Pozostaje niestety pole namiotowe.Mnie interesują by mieć miejsce właśnie poniżej Piekiełka do wodowania bo na elektryku trochę schodzi by dopłynąć do ciekawych miejscówek .Pewnie sam pojadę sprawdzić a poprawili zjazd do wody przy zatoce Falsztyńskiej? (ten na samym końcu-cyplu ?) Edytowane 22 Czerwca 2016 przez Łukasz90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Z wodowaniem w Piekiełku, to uważajcie, bo o ile przy wysokim i normalnym stanie jest OK, to przy niskiej wodzie już dwa razy widziałem jak traktor wyciągał terenówkę zakopaną po osie w błocie. Raz nawet nie wiem jak się to skończyło, bo pękł łańcuch i nie było czym wyciągać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Dlaczego musimy sie ciagle wodowac w jakichs krzaczorach albo blocie. Czy kochane Pzw nie moze wydzierzawic za grosze dwoch trzech dzialek i zrobic slipow slz parkingiem na kilkanascie aut?? Za male skladki placimy?? Nie wiem czy ktos oglada Zaborka na yt ale w Stanach sie da w Polsce sie nie da. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Oby tego nie zrobili bo Czorsztyn będzie wyglądał jak reszta zbiorników w Polsce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi