rognis_oko Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Cześć. Jutro z rana Remek, Gromit i ja wyjeżdżamy zagranicę na szczupaki.Jedziemy w zupełnie nowe dla nas miejsce, zresztą mało znane komukolwiek.Trzymajcie kciuki!Po powrocie napiszemy krótką relację i zdradzimy miejsce połowów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Kciuki trzymał będę. I zazdrościł też bedę. Jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Cicho miałeś siedzieć co za baba PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Mało znane... hue hue powiem tak kciuki to moge 3mać w sobote tylko bo w piatek bede w Górzycy - przynajmniej tak się zapowiada, natomiast w niedziele smigam na Zalew... w poszukiwaniu spełnienia celów na ten rok w końcu tyle metrówek jest jeszcze do złowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Eeech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Trzymam kciuki i życzę udanych połowów ( tym bardziej że sam spoglądam w tamtym kierunku zbadajcie teren)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 a tak przy okazji moze macie pozyczyc plywajacego jacka... nie koniecznie takiego 106 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 @ Ziuta ty sie nie rozglądaj za bardzo, narazie do Szwecji jedziemy.A wam panowie powodzenia życzę dokądkolwiek zmierzacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Połamania wszystkich kijów życzę a Tobie Remku złowienia wielkiego szczupaka na dokładnie wiesz co .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Jestem przekonany, że połowicie i to dobrze. Byleby tylko nie wiało za mocno. pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Ostrożnie Panowie.... na Bałtyku zapowiadany jest silny porywisty wiatr. Połamania kijów i nie tylko .....życzy Komancz.Mam nadzieję,że obalicie mit rybnej Szwecji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATAS Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Połamania i nowych zyciówek Uwazajcie na slidery żeby te szczupaki zupełnie wam ich nie potrzaskały Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Powodzenia chłopaki. Tak się składa, że w weekend również wyruszam na łowy. Nie spodziewam się nadzwyczajnych efektów ale może coś się uda złowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Matas ja słyszałem, że PePe kolekcjonuje pogryzione wobki, więc w razie czego wymienimy na nowe najlepiej z dedykacją dla esoxow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 polamnia i pozdrowcie matze ... strasznie mi tajne to miejsce ps. a i nie zapomnijcie, duze gumy, tak ze 23 cm na 18-21 gramowych glowkach, beda bardzo potrzebne, w tamtym tygodniu braly przy wietrze od 5 w gore i wygladaly tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Takim to dobrze,znowu na rybki Polamania jerkówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 ten też jest sympatyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 hehhehe to teraz wszystko jasne... to dlatego robaczki sie tak wypytywaly o mozliwosc zakupu duzych gum w mojej wiosce .... no ladne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 O tej porze roku to musi byc do Reichu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Połamania chłopaki, czekam na relcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Mifek czy wiesz jak im idzie ? melduj kiciuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Jurkue niestety nie wiem jak poszło chłopakom dzisiaj, ale wczoraj było więcej niż dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 No dobra nie będę taki i podzielę sie informacjami. Właśnie rozmawiałem z Remkiem. Dzisiaj niestety nie wypłynęli ponieważ panował sztorm. Wyniki dnia wczorajszego w telegraficznym skrócie to:- przewodnik esox 106 cm oraz okoń 44cm- Gromit esox 121 cm- Remek esox 118 cm Sam musze przyznać, że brzmi to jak bajka ... nic tylko pozazdroscić .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 @Mifek i to niezla bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 bajka?? toż to zupełny kosmos!! Ja dziś 6 godzin nad wodą i złapałem jedynie katar!! ani brania, prze caly dzień !!pozd jerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi