rognis_oko Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Witam po powrocie. Oj, ciężko jest wracać do rzeczywistości po tylu przygodach, które spotkały nas na tym wyjeżdzie.Rewelacją nie tylko były wielkie ryby, które złowili chłopaki ale także... Na razie pozostanie to tajemnicą. Relację będę przygotowywał i proszę o cierpliwość ponieważ obowiązki nie dają chwili wytchnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 wow. Trochę mnie nie było, a tu chłopaki nie próżnują...Ja także znalazłem kilka dni na rybki. Głupio się chwalić przy okazach dobrze ponad metr, ale nasze polskie startują w innej kategorii. Największy tego roku. Skusił się na małą GRANDME od Jerrego. Cały dzień biczowania i tylko jedno jedyny branie. Jednak jak na PZW to 88 cm całkowicie mnie zadawala. Martwi jednak, że w łowisku wogóle nie trafiliśmy na mniejsze rybki. Tak jakby wogóle ich nie było. Ot jeden niedobitek.... Gromit i Remku - Gratuluję kolejnych piekych ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Eeeeee! Tylko 88 i nie amerykancki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Remku i Rognisie jezeli raport z wyprawy nie ukaze sie do weekendu to ja tu zrobie opierdalaczke i zadyme ...chyba ze macie jakies chamulce z gazety . Trzymanie tych zdiec i wiadomosci dluzej w tajemnicy niz jeden tydzien jest grzechem ciezkim wobec nas forumowiczow . A Gromit tu wchodzi i ani slowka nie pisnal ...jednym slowem do pracy a w sobote chce o tym poczytac i poogladac pikegiganty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Jurku,Niestety od razu mogę powiedzieć, że się nie da bo my w sobotę i niedzielę realizujemy pewien projekt i musimy się do niego przygotować. Oczywiście jedziemy na ryby Obiecuję jednak, że długo czekać nie będziesz musiał. Z góry przepraszam. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Jak jedziecie na tarpony to bym się chętnie zabrał I love tarpon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi