makamba Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Tak mnie dziś naszło , żeby założyć temat dotyczący folii i innych materiałów do oklejania blaszek i woblerów,Połaziłem dziś z nudy po lokalnych sklepach papierniczych i nakupiłem kilkadziesiąt arkuszy różnych folii - błyszczących,świecących,3D i innych.Problematyczne jest tylko (jak dla mnie)robienie fotek,które odzwierciedlałyby rzeczywisty efekt mieniącej się różnymi kolorami okleiny ale przynajmniej jako tako widać ich fakturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 A jak nakleisz ten papier na woblera ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 A jak nakleisz ten papier na woblera ? Pozdrawiam Niektóre folie są w formie naklejek.Nie sądze też ,żeby nie było na to stosownego kleju skoro okleja się wobki nawet sreberkiem z papierosów.Są też folie klejone na gorąco.Polak potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Hehe Racja Masz jakies wobki swoje ? Jak okleisz jakiegoś to wrzuć fotki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Hehe Racja Masz jakies wobki swoje ? Jak okleisz jakiegoś to wrzuć fotki.Pozdrawiam Spokojnie Na razie zaczynam w stylu Holenderskim - czyli - długi , powolny projekt i zbieranie materiałów a później szybka budowa. Nie będą to jednak tradycyjne w swej budowie woblerki bo bardziej myślę o imitacjach żabek i piskląt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 piskląt ? :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_123 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Czytając ten temat Dziwne konstrukcje przynęt. To już mnie z twojej strony makamba nic nie jest w stanie zdziwić, jeśli chodzi o przynęty nawet futurystyczne wykonanie wykonanie w dziwne papiery i wzory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 piskląt ? :DD A piskląt,piskląt...Mam tu takie ciekawe łowisko : Łowisko to przez 90% w roku jest niedostępne dla wędkarzy jako naturalne tereny lęgowe wszelakiego ptactwa...ale przez te 10% w roku kiedy można tam łowić - jest moje. <_< Jako , że wylęgarnia ptactwa - to szczupakowe brzuchy wypełnione są tam mnóstwem małych opierzonych.A rybska tam ciągają wędkarzy jak psy na spacerze - wiem co mówię bo sam mam psa 60 kilowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Nigdy się nie spotkałem ze szczupakiem który by miał w żołądku pisklaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 1978 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Nigdy się nie spotkałem ze szczupakiem który by miał w żołądku pisklaki Ja też bo ich nigdy nie zabijam ale przez 12 lat łapania samych szczupaków jak i ich obserwacji śmiało mogę stwierdzić ,że lubią czasem porwać trzepoczącego na powierzchni ptasiego topielca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Witus,dzięki za ten filmik , bo pewnie gdyby nie on to zaraz zebrałbym baty za uprawianie wędkarskiej herezji. Jak nie zapomnę to kiedyś wstawię filmik jak łapie się szczupaka na skarpetkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 A teraz wracamy do tematu.Tym razem niby okleina ale chyba z przeznaczeniem dla muszkarzy.Jest to coś co nazwałbym naklejką z miękkiej pianki/gąbki obsypanej przyklejonym do niej mikroskopijnie drobniutkim brokatem.Być może wśród muszkarzy ma to swoją właściwą nazwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi