witus 1978 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Szczze powiem ze pierwsza power pro ktora zakupilem byla kupiona w USA ,ladnych kilka lat temu.Teraz mysle ze nie kupie nigdzie indziej tylko tam.Nie testowalem jez w taki sposob jak Ty ,ale tak jak napisales ,i pewnie jest w tym jakas racja ze jest inna jakosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pursuit Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 jakośc to mało powiedziane - to jak r?ł?źnice między mercedesem a malaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Kolego pitt a skąd wiesz ?źe czytam gazety ?A z tym ?źe nie wiem co jest co to dotyczy opis?łw na szpulkach bo skoro to orginał to dlaczego inaczej opisany ni?ź te ze stan?łw.A co mi potrzeba to ja wiem !no to wszystko OK ... faktycznie na temat plecionek wszystko wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Kolego pitt a skąd wiesz ?źe czytam gazety ?A z tym ?źe nie wiem co jest co to dotyczy opis?łw na szpulkach bo skoro to orginał to dlaczego inaczej opisany ni?ź te ze stan?łw.A co mi potrzeba to ja wiem ! Widzisz Pitt, i juz znasz swoje miejsce w szeregu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 no i zdruzgotany jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bass-74 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 o daiwie tournament nie potrzebnie wspominasz.droga i badziew jakiego w ?źyciu nie widziałem.pojed?ź ze 3 razy na ryby i sprawd?ź nawet połowy opisanej wytrzymałości nie trzyma,traci expresowo kolor jedyny plus to ?źe nie szumi na przelotkach. No to napisałem ?źe nie ma co patrzeć na podane lb, ale z tą utratą połowy wartości i strasznym traceniem koloru to się nie zgodzę z Tobą i nie demonizuj tak. Po dw?łch sezonach u?źytkowanie 3 r?ł?źnych mocy nie zauwa?źyłem jakiś nadmiernych strat właściwości.A kt?łra plećka nie traci trochę koloru? Ze względu na miękkość i brak szumu na przelotkach, zwartą budowę,okrągły kształt oraz moc do średnicy mi pasuje i kilku kolegom te?ź, ale te?ź nie twierdzę ?źe jest idealna. U?źywam te?ź innych marek i ka?źda ma swoje wady i zalety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 biała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 @pitt-er, nie martw się, jutro będzie lepiej Przepis na porter?łwkę nadal wykorzystuję, bajka. Plecionek kupiłem ju?ź ze 2 kilometry z jueseju, gł?łwnie PP, nie zauwa?źyłem takich problem?łw, jak wy?źej opisane. Mo?źe miałem fart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bass-74 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 @busz231 wiedziałem ?źe odpowiesz ?źe biała <_< , ale ona te?ź czasem traci kolor, a w zasadzie to zmienia bo się brudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 invisible braid nie traci koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 teraz zaprzeczę sobie pisząc ?źe invisible te?ź robi się szara jednak dopiero jeśli jest intensywnie u?źywana.jednak taka zmiana koloru jest nieznacznaw por?łwnaniu do innych.co do pp to wiem ?źe rozprowadza ją normark i nawet byłem w sklepie jak świe?źynkę przywie?źli no i niestety bubel.ze stan?łw te?ź trafiłem falsyfikat.trza mieć chyba szczęście jak w totolotku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi