Mordeo Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Pytanie, może ktoś będzie wiedział? Yamaha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Podaj pełny numer silnika na priv, może uda mi się coś ustalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mordeo Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Podaj pełny numer silnika na priv, może uda mi się coś ustalić.Nie mam numeru silnika. Tylko widziałem łódkę na sprzedaż z takim silnikiem i się zastanawiam to je produkował.Coś takiego: https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/motorboot-aus-schweden-triss-52-st-mit-volvo-55ps-aussenborder/930706216-211-2604 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 talon Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Miałem taki o mniejszej mocy,producent Honda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mordeo Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Tylko Honda nie robiła nigdy 2 taktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MichuA Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Robiła. Z tego co pamiętam to wszystkie volvo były produkowane przez Hondę. Ale nie mam 100% pewnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 talon Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 (edytowane) Moj był czterosuw,Honda nie robiła innych Edytowane 24 Sierpnia 2018 przez talon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mordeo
Pytanie, może ktoś będzie wiedział? Yamaha?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi