TomCast Opublikowano 22 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Z gotowych skrzydełek od wirówki Amur, po przycięciu wyszły fajne wahadła???? Do tego dwie 1-nki i 2-jeczka. Idę testować ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 25 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Dziś wieczorem, mimo bardzo płytkiej wody trafił się jeden klenik na moje wahadełko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zrobilem trochę maleństw na prośbę kolegi. Tym razem są już krępowane. Jutro zbrojenie i testy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 A te są dla mnie Najmniejsza ma 1cm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 16 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Moje "0" z systemem wymiany haków Stosuje ten patent już od kilku lat, sprawdza się znakomicie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 16 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Cześć, na razie wszystko co zrobiłem poszło w świat. Będę robił partie ale czekam na komponenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 (edytowane) Jest taka stronka Trinitry Spinners z micro obroweczkami: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcR0k8WY3Gf7OUUCTJYwbqE6subk2582_9y7lA&usqp=CAU Edytowane 17 Lipca 2020 przez leslaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Też w tym roku zajarałem się na malutkie obrotki i wahacze. W myśl zasady, że malą przynętę zeżre wszystko to o ile na obrotki to spodziewałem się wyników to malutkie wahadełka zupełnie mnie zaskoczyły na plus. Bardziej osobiście preferuję obrotki (nie licząc trociowania) to malutkie wahadełko okazało się w tym roku u mnie hitem absolutnym. Złowiłem chyba wszystkie ryby jakie występowały w akwenach na których łowiłem (oprócz sandacza) klenie, jazie, szczupaczki, pstrągi (i to ładne) okonie (też niezłe klocki) Ba mało tego na wodach gdzie do tej pory nie przyszło mi do głowy uzyć wahadełka (tam gdzie do tej pory sprawdzały się gumki np. stoki górek) To właśnie malutkie wahadełko prowadzone z opadem robiło super robotę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 22 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Muchy do moich wirówek, teraz będę uzbrajał tylko w haki. Nie zauważyłem różnicy w zacięciu, a mniej się czepia zielsko, dodatkowo fajnie wabi Przy okazji haków do wirówek, zrobiłem sobie kilka takich maleństw na #20 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 2 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Od wiosny testuje swoje cykady. Ale dopiero teraz zaczynam być zadowolony z kształtu i pracy. Na razie wersje robocze, bez malowania 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 (edytowane) Waga? Jak będą już jakieś pomalowane to chętnie na testy coś kupię Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 2 Października 2021 przez RedJin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Od wiosny testuje swoje cykady. Ale dopiero teraz zaczynam być zadowolony z kształtu i pracy. Na razie wersje robocze, bez malowania Fajne, takie czterojajeczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 2 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Robercie i małe, robię od 1cm do 3cm. Takie były mi potrzebne do bardzo wolnego prowadzenia w przelewach, warkoczach ale i na wolnych płyciznach. Na Wiśle zaliczyły już chyba wszystkie gatunki łącznie z sumem, ale przy nim puściła kotwiczka ;P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 2 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Waga? Jak będą już jakieś pomalowane to chętnie na testy coś kupię Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka1,2g - 2g Jak zakończe testy na pewno cos odstąpie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 (edytowane) Jak na razie największa jaką zrobiłem, 24cm z chwostem. 24g Edytowane 10 Kwietnia 2023 przez Tomek.M 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesnypatataj Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Te z Aliexpress dają rade. Mają ok 4mm, owszem mogły by być mniejsze ale skrzydełka na nich dobrze pracują.Możesz zarzucić jakimś linkiem do sprawdzonych blaszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Możesz zarzucić jakimś linkiem do sprawdzonych blaszek?Poszukam w tych co brałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesnypatataj Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Poszukam w tych co brałem.Dzięki, będę wdzięczny przeszukałem trochę alli, ale wszystko co mi się trafiło to było 3.5g najniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Dzięki, będę wdzięczny przeszukałem trochę alli, ale wszystko co mi się trafiło to było 3.5g najniżej Czekaj, ale Ty pytasz o strzemiączka, tak? Bo tu mówisz o gramach, więc trochę sie zgubiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 19 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2024 Kilka wahadełek własnej roboty na okonie, klenie i pstrągi.... Od 2 do 5 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 19 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2024 (edytowane) Te asymertyczne wyglądają ciekawie. No i najważniejsze, jak na nie zareagują ryby? Edytowane 19 Lutego 2024 przez Kokosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 19 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2024 To już mam sprawdzone, taka wahadłówka pracuje bardzo nieprzewidywalnie, czasem obraca się wokół osi, po czym kolebie na boki, zeby za chwile zawisnąć w toni i gwałtownie się obrócić. łowiłem już na nie większość gatunków, na malutkie wersje nawet płoci, wzdręgi i kiedyś na wiśle kilka uklei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 19 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2024 Uzbrojone, kilka nowych i całe stadko... Trochę się tego uzbierało. Czekam na blachę miedzianą i mosiężną 0,8mm będzie zabawa z wycinaniem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 19 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2024 Cd. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Cztery nowe, 3 cm. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi