TomCast Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Coś pod Szwecje na ten rok. Skrzydełko 10cm, całość 30cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Jeszcze jedna, 30cm ze zwiniętym ogonem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 14 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 Jeszcze jedna na Szwecję, 20cm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 14 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 Łowicie z sukcesami na tak duże obrotówki w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 14 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 Łowiłem na Drużnie i na kilku innych akwenach. Niestety wszystkie stare już wyrwałem, te trzy zrobiłem ze skrzydełek które dostałem, ale mam już blachę, więc pewnie niebawem sam zacznę sobie takie klepać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 29 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2024 Jaką masę mają te 20/30 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi