Guzu Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Super te zdjecia z tej kamery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papur Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 dziekuje wszystkim,moj stardic ci4 przezyl bezproblemowo, ale Irka stradic Fi cos zaczal niedomagac, jeszcze nie wiem co sie stalo bo go nie rozkrecal, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 (edytowane) ... Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Darecki72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 (edytowane) .... Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Darecki72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Ech, piękna ryba i okoliczności przyrody tez niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Piękne rybska... Jak zostanę starym kawalerem, to będzie mnie stać na takie łowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papur Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 niezle dopierd.....!!!!!! jechales po 50 lb, a przywiozles 120lb, to jest wyczyn, po takim treningu kazdy nastepny tarpon bedzie Twoj, ja tylko czekam na dogodny moment i jade TAM i oby to nie byl znowu styczen hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 (edytowane) .... Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Darecki72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Fantastyczne łowy...ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 ja juz od lat sobie mówię że jak sie cos zmieni z tymi wizami i życie pozwoli to pojade na takie COŚ. http://www.chewonthis.tv/ Jak naraie niewyobrażalne. Relacje wręcz z kosmosu Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 ja juz od lat sobie mówię że jak sie cos zmieni z tymi wizami i życie pozwoli to pojade na takie COŚ. http://www.chewonthis.tv/ Jak naraie niewyobrażalne. Relacje wręcz z kosmosu Panowie. michu a mozesz mi wczesniej swoje wedki zostawic na przechowanie tak w razie byś miał nie wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 spiszę testament jakby mnie jakiś Goliath mial zeżreć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 O kurde !! Od samego czytania juz dostalem trzesawki. Gratulacje Darek, pytanie czy teraz jeszcze bedzie ci sie chcialo muskie lowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Doskonała relacja,świetne ryby-gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Przepiękna relacja! Gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 (edytowane) .... Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Darecki72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 (edytowane) .... Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Darecki72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Darek to kiedy jedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Chodzą mi po głowie te tarpony dłuższy czas, ale jak pomyślę, że miałbym poniewierać pod ambasadą w kolejce po wizę to mi się totalnie odechciewa... Na jakie przynęty łowiłeś te śledziki? A to rozpala moją wyobraźnię od kilku m-cy http://www.youtube.com/watch?v=sgVOYY1oPJI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Chodzą mi po głowie te tarpony dłuższy czas, ale jak pomyślę, że miałbym poniewierać pod ambasadą w kolejce po wizę to mi się totalnie odechciewa... Na jakie przynęty łowiłeś te śledziki? A to rozpala moją wyobraźnię od kilku m-cy http://www.youtube.com/watch?v=sgVOYY1oPJIW Stanach wszystko mają wielkie nawet ukleje Ale filmik miażdży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Tez super filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Chodzą mi po głowie te tarpony dłuższy czas, ale jak pomyślę, że miałbym poniewierać pod ambasadą w kolejce po wizę to mi się totalnie odechciewa... Wiza turystyczna jest wazna 10 lat. Odwiedzalem ambasade amerykanska juz kilka razy. Najszybciej obsluguja w Belfascie. I wcale nie jest tak strasznie. Tate elegancko obsluzyli w Warszawie, bez poniewierki przed budynkiem. Polskie urzedy moglyby sie sporo nauczyc od nich. Wczoraj pol dnia spedzilem w polskim konsulatcie, zeby odnowic paszport dla dziecka. Kupa stresu, stos dokumentow i co roku trzeba przez ten syf przechodzic od nowa. Nie wspomne, ze obecnosc obojga rodzicow jest wymagana, zeby zlozyc podpis przed jasnie panem konsulem. Wstyd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 (edytowane) .... Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Darecki72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Hohoho, ten ryb to musi mieć siłę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 (edytowane) .... Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Darecki72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi