saalar Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Chodzą mi po głowie te tarpony dłuższy czas, ale jak pomyślę, że miałbym poniewierać pod ambasadą w kolejce po wizę to mi się totalnie odechciewa... Na jakie przynęty łowiłeś te śledziki? A to rozpala moją wyobraźnię od kilku m-cy http://www.youtube.com/watch?v=sgVOYY1oPJI Ale jazda z tym filmem. Nagrany zawodowo. Narazie trzeba jednak bawić sie w europie z sumkami. Cel na przyszłość juz mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 A kiedyś oglądałem program o tarponach że to coraz rzadszy gatunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 (edytowane) .... Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Darecki72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Błagam was, bez takich numerów! Wracam na Karaiby. Moja żona was zabije! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 (edytowane) .... Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Darecki72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Tam jest tak pięknie! Strach przed zębami barakudy, metrowe ryby przegryzione na pół i pogięte haki 10/0 na 40 centymetrowych woblerach. Ja byłem tam w zimie, w chłodne dni było 25 st. C, codziennie deszcz (co prawda nie trwał dłużej niż minutę, ale zawsze, trudno było nawet zdążyć po płyn do kąpieli do kajuty i wrócić na czas żeby wziąć naturalny prysznic). Tak wygląda tam zima <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Czekam na taki SHOP w Wawie i takie ryby w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 (edytowane) .... Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Darecki72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Bo te ryby jakies agresywniejsze tam sa. Na Morzu Czerwonym i miedzy Amerykami mialem duzo wyholowanych glow albo polowek. Zwlaszcza na rafie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 (edytowane) ..... Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Darecki72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi