Skocz do zawartości

Wędkarze w akcji.

Rekomendowane odpowiedzi

Pomyślałem żeby założyć ten wątek aby pokazać nas w akcji, na przykład podczas holu, rzutu,brodzenia itp.Ja wrzucę od siebie parę fotek z tamtego roku z Mistrzostw Okręgu Tarnobrzeskiego w wędkarstwie spinningowym w których brałem udział.Odbyły się one na Wiśle.

post-5618-1348916352,3345_thumb.jpg

post-5618-1348916352,4669_thumb.jpg

• Like 1

Na pierwszej force to chyba Warta, ostatnia przypomina Parsętę na Mostach pow Karlina. ;)

Warta, zgadza sie. Na ostatniej to nie Parsęta ale inna z naszych trociowych rzek :D

To może Słupia, choć podobnych odcinków jest wiele, na Radwi, Łupawie, Wieprzy, Inie więc trudno powiedzieć. B)

A te dwie fotki, druga i trzecia, to nie przypadkiem Drawa ?

@Gadget kapitalne zdjecie :D

Na pierwszej force to chyba Warta, ostatnia przypomina Parsętę na Mostach pow Karlina. ;)

Warta, zgadza sie. Na ostatniej to nie Parsęta ale inna z naszych trociowych rzek :D

To może Słupia, choć podobnych odcinków jest wiele, na Radwi, Łupawie, Wieprzy, Inie więc trudno powiedzieć. B)

A te dwie fotki, druga i trzecia, to nie przypadkiem Drawa ?

Ostatnia fota to Ina w lesie przed Goleniowem.

Nie wiem czy Drawa jest taka czysta ale to jest Piława. Piękna rzeka którą niestety bardzo upodobali sobie kajakarze a ci jak wiadomo smieci raczej ze sobą nie zabierają. Jesienią z odcinka który z muchówka obławiam 2-3 godziny nazbierałem worek smieci, w wiekszosci puszki i butelki. Byłem tam w zeszłym tygodniu, po ilosci nowych puszek mozna stwierdzic ze spływy odbywają sie cały rok...