wujek Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Nie no Wujek zaje foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 az sie prosi o podpis - CHCESZ BUZIAKA ew pokaz kotku co masz w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 A ja pierwsze co zauważyłem oczami wyobraźni patrząc na to zdjęcie to kolano na dolniku tego kija, który leży w poprzek pontonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Mifek, albo: chyba będę potrzebował szczypiec do wyhaczania, zoofilii nie praktykuję, jeden w tv już taką uprawiał i wystarczy, a w środku sprawdziłem, nic nie miał, żart .WW&, ponton jest stabilniejszy od łodzi, więc nie ma szans . Poza tym to mocny kij, amerykanski, więc pewnie dałby radę.wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Dobry foto material Panie Wujek! Pozdrawiam i aby do lata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Foty dobre bo dobry fotograf oj oby do czerwca Wuju... ja już zwarty i gotowy <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 ja to już nawet próbowałem coś dłubać z tej naszej Wisły ale wiatr zniweczył wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Foty dobre bo dobry fotograf oj oby do czerwca Wuju... ja już zwarty i gotowy <_< dobry, dobry, z pontonu Czoper, z brzegu Monia. Jak wrócę to się do nich dobierzemy.wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 powiem tak: wędkarz w akcji, który dba o matkę, która dała dobre potomstwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Bywa fajna maciorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Tu kolega @Frycek w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Łęgałega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Trafiłeś ale niestety nic nie gryzli. Po jednym wyjściu klonka zaliczyliśmy.A i wydra skur... przepłyneła 0.5m od nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Niebo i łódka przepalone...Woda się wylewa...Ogólnie jakoś to zdjęcie nie bardzo wyszło...Ale co z tego, skoro momenty były!! PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 czy mi się wydaje czy ten pan siada właśnie na wędce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Nieee. Wędka leży oparta o ławeczkę przed wędkarzem- tylko taka perspektywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Kamil jest akcja,jest dobrze Dawaj więcej,na pewno są w zasobachwrocławskie akcje fachowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Dawajcie więcej fotek, ten wątek pomaga w zimowej zamule. @Kamil daj jeszcze jakieś letnie, łódkowe fotki, jak ta ostatnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Niebo i łódka przepalone...Woda się wylewa...Ogólnie jakoś to zdjęcie nie bardzo wyszło...Ale co z tego, skoro momenty były!! PozdrawiamKamil Szczupak widzę złowiny na trolling z ręki sory nie mogłem sie powstrzymać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi