Skocz do zawartości

Wędkarze w akcji.

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Nie wiem czy ta fotka powinna wylądować w tym wątku czy może w Olsztyńskich węgorzach czy też Mistrz statywu ale nic to, jak akcja to akcja :D

:D <_<

Dlatego nigdy nie będę łowił na multika, żeby spokojnie się człek się nie napił, mając w oczach kocura na szpuli :lol: :lol: :lol: .

Nie wiem czy ta fotka powinna wylądować w tym wątku czy może w Olsztyńskich węgorzach czy też Mistrz statywu ale nic to, jak akcja to akcja :D

:D <_<

Dlatego nigdy nie będę łowił na multika, żeby spokojnie się człek się nie napił, mając w oczach kocura na szpuli :lol: :lol: :lol: .

:lol: :mellow: <_<

Na pierwszej force to chyba Warta, ostatnia przypomina Parsętę na Mostach pow Karlina. ;)

Warta, zgadza sie. Na ostatniej to nie Parsęta ale inna z naszych trociowych rzek :D

To może Słupia, choć podobnych odcinków jest wiele, na Radwi, Łupawie, Wieprzy, Inie więc trudno powiedzieć. B)

A te dwie fotki, druga i trzecia, to nie przypadkiem Drawa ?

Ostatnia fota to Ina w lesie przed Goleniowem.

Nie wiem czy Drawa jest taka czysta ale to jest Piława. Piękna rzeka którą niestety bardzo upodobali sobie kajakarze a ci jak wiadomo smieci raczej ze sobą nie zabierają. Jesienią z odcinka który z muchówka obławiam 2-3 godziny nazbierałem worek smieci, w wiekszosci puszki i butelki. Byłem tam w zeszłym tygodniu, po ilosci nowych puszek mozna stwierdzic ze spływy odbywają sie cały rok...

Dokładnie:) na napływie tego zwaliska 2 stycznia dostałem rybke:)

Jeśli już mowa o Orzechowie to tego zdjęcia nie może zabraknąć. Sponsorem był browar Łomża który dostarczył niezbędne napoje witalne.

http://img513.imageshack.us/img513/2293/p4040994.jpg

hahaha..a dla ciekawostki to zdjęcie jest robione bez żadnego spożywania napojów wyskokowych :mellow: :mellow: czysto pozowana :D

Dobra, dobra, to chyba z tego dnia co babki i flądry jedna za drugą ciągnąłeś. Swoją drogą bylibyście tak mili i Orzechowo mi na maiala podrzucili bo bez fotek jestem z tych wyjazdów.

Jeśli już mowa o Orzechowie to tego zdjęcia nie może zabraknąć. Sponsorem był browar Łomża który dostarczył niezbędne napoje witalne.

http://img513.imageshack.us/img513/2293/p4040994.jpg

hahaha..a dla ciekawostki to zdjęcie jest robione bez żadnego spożywania napojów wyskokowych :mellow: :mellow: czysto pozowana :D

Dobra, dobra, to chyba z tego dnia co babki i flądry jedna za drugą ciągnąłeś. Swoją drogą bylibyście tak mili i Orzechowo mi na maiala podrzucili bo bez fotek jestem z tych wyjazdów.

Jako autor zdjęcia niech się wypowiem :D Zdjęcie jak najbardziej pozowane a co do trzeźwość umysłu Gadzeta to już druga sprawa :lol:. Jeżeli chodzi o fotki z Orzechowa to mam na domowym kompie całą kompilację więc jak wróce z wa-wy to mogę podesłać :mellow: