wildriver Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 To dodam takie odkopane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Łęg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Nie trafiłeś Wisełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 OOO dziwny brzeg mnie zwiódł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Wakacyjna rapka wraca do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Nie wiem czy ta fotka powinna wylądować w tym wątku czy może w Olsztyńskich węgorzach czy też Mistrz statywu ale nic to, jak akcja to akcja <_< 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Widze ze kolega tam z tylu chejnal trabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Nie wiem czy ta fotka powinna wylądować w tym wątku czy może w Olsztyńskich węgorzach czy też Mistrz statywu ale nic to, jak akcja to akcja <_< Dlatego nigdy nie będę łowił na multika, żeby spokojnie się człek się nie napił, mając w oczach kocura na szpuli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 ojjj Pumba trochę przesadziłeś z tą fotą!! a tutaj dla odmiany wyjazd na morskie trocie i Forecast stylizowany na Kazia Dejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Nie wiem czy ta fotka powinna wylądować w tym wątku czy może w Olsztyńskich węgorzach czy też Mistrz statywu ale nic to, jak akcja to akcja <_< Dlatego nigdy nie będę łowił na multika, żeby spokojnie się człek się nie napił, mając w oczach kocura na szpuli . <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 ojjj Pumba trochę przesadziłeś z tą fotą!! a tutaj dla odmiany wyjazd na morskie trocie i Forecast stylizowany na Kazia Dejne ..dwa posty i taki ubaw...w puchowej uszatce, poznałbym go z kilometra...bez, za żadne skarby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Powiem że wiało tam w tym Orzechowie nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 ..no tak,a bryza w prawicy <_< ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 nie no ale ja powinienem dostać jakąś nagrodę za najlepszą role drugoplanową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Dostałes - casta, żeby se porzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 WhiteWillow zajebista fota. To na kortowskim? A Gadżet to się coś rozpił od kiedy go ostatni raz widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Jeśli już mowa o Orzechowie to tego zdjęcia nie może zabraknąć. Sponsorem był browar Łomża który dostarczył niezbędne napoje witalne. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 To już niemal o lewitację się ociera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 You can dance ze spinnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Na pierwszej force to chyba Warta, ostatnia przypomina Parsętę na Mostach pow Karlina. Warta, zgadza sie. Na ostatniej to nie Parsęta ale inna z naszych trociowych rzek To może Słupia, choć podobnych odcinków jest wiele, na Radwi, Łupawie, Wieprzy, Inie więc trudno powiedzieć. A te dwie fotki, druga i trzecia, to nie przypadkiem Drawa ? Ostatnia fota to Ina w lesie przed Goleniowem.Nie wiem czy Drawa jest taka czysta ale to jest Piława. Piękna rzeka którą niestety bardzo upodobali sobie kajakarze a ci jak wiadomo smieci raczej ze sobą nie zabierają. Jesienią z odcinka który z muchówka obławiam 2-3 godziny nazbierałem worek smieci, w wiekszosci puszki i butelki. Byłem tam w zeszłym tygodniu, po ilosci nowych puszek mozna stwierdzic ze spływy odbywają sie cały rok... Dokładnie:) na napływie tego zwaliska 2 stycznia dostałem rybke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Jeśli już mowa o Orzechowie to tego zdjęcia nie może zabraknąć. Sponsorem był browar Łomża który dostarczył niezbędne napoje witalne. hahaha..a dla ciekawostki to zdjęcie jest robione bez żadnego spożywania napojów wyskokowych czysto pozowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 jak już temat morskich troci, to fotka z naszego najlepszego wyjazdu. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Jeśli już mowa o Orzechowie to tego zdjęcia nie może zabraknąć. Sponsorem był browar Łomża który dostarczył niezbędne napoje witalne. hahaha..a dla ciekawostki to zdjęcie jest robione bez żadnego spożywania napojów wyskokowych czysto pozowana Dobra, dobra, to chyba z tego dnia co babki i flądry jedna za drugą ciągnąłeś. Swoją drogą bylibyście tak mili i Orzechowo mi na maiala podrzucili bo bez fotek jestem z tych wyjazdów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Jeśli już mowa o Orzechowie to tego zdjęcia nie może zabraknąć. Sponsorem był browar Łomża który dostarczył niezbędne napoje witalne. hahaha..a dla ciekawostki to zdjęcie jest robione bez żadnego spożywania napojów wyskokowych czysto pozowana Dobra, dobra, to chyba z tego dnia co babki i flądry jedna za drugą ciągnąłeś. Swoją drogą bylibyście tak mili i Orzechowo mi na maiala podrzucili bo bez fotek jestem z tych wyjazdów. Jako autor zdjęcia niech się wypowiem Zdjęcie jak najbardziej pozowane a co do trzeźwość umysłu Gadzeta to już druga sprawa . Jeżeli chodzi o fotki z Orzechowa to mam na domowym kompie całą kompilację więc jak wróce z wa-wy to mogę podesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 No ja już pakuje foty dla @pabloma. A tam miałem fartowną blaszkę na która złowilem z..20 smoltów i stornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi