karolkrause Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Fotka z dnia dzisiejszego Podchody za klenio-jaziami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Chyba nie Wisła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Nie to nasza Oderka. Woda podwyższona niezbyt klarowna ale coś tam sie działo Tutaj syn w podchodach za jazikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Już pontonami pływaliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Tak pierwsze testy w tym roku. Szybkie przemieszczanie sie pomiedzy miejscowkami wiec szansa na złowienie rybki wieksza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Pro mine, honda czy bush ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Jest fotka z opisem w wątku o pontonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 WhiteWillow zajebista fota. To na kortowskim? A Gadżet to się coś rozpił od kiedy go ostatni raz widziałem. Nie, to Wersminia A.D. 2010, na Kortowskim nie maja takich ładnych łódek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 To kolega @MateuszM w akcji na podchodach pstrągowych Taka sweet focia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 A tutaj kolega @gadget, w filmie pt. Odczepiacz zawiódł http://youtu.be/VO8uaX4oObA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 O żesz kolega pływać nie umie Ja bym tak nie ryzykował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 O żesz kolega pływać nie umie Ja bym tak nie ryzykował Wędka w jednej ręce, telefon w zębach, linka z odczepiaczem i linka z podbierakiem w drugiej ręce, jak miał pływać? sisiorkiem? Jakby sytuacja była krytyczna to bym go wyciągnął przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Najlepsze są komentarze przy filmie ja leżałem normalnie na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ale beka z filmiku hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Za Chiny Ludowe bym tego nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Za Chiny, to może bym i zrobił, ale trudno mi sobie wyobrazić wobler, który skłoniłby mnie do takiej akcji, zwłaszcza, że kiedyś kąpałem się w tej rzece w sierpniu i nie powiem, żeby były to ciepłe wspomnienia <_< Gratuluję samozaparcia; ach, ta młodość...Na marginesie stwierdzam, że klimat filmu piękny; śnieg topiący się w wodzie - bajeczne. Uwielbiam Suwalszczyznę!Pzdr,grego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 A tutaj kolega @gadget, w filmie pt. Odczepiacz zawiódł http://youtu.be/VO8uaX4oObADokładnie w tym samym miejscu miałem wczoraj zaczep Trzeba przyznać, że miejscówa tak obiecująca, że wrzuciłbym tam nawet Megabassa czy inne Izumi za 5 milionów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Kolega @MateuszM podczas zakradania się za kleniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 @Guzu w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 @Guzu w akcji Ja już nawet nie chcę się dopytywać, za co kolega Guzu tak fotografa ciągnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Bardzo fajna fotka z akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Niebo i łódka przepalone...Woda się wylewa...Ogólnie jakoś to zdjęcie nie bardzo wyszło...Ale co z tego, skoro momenty były!! PozdrawiamKamil Ooo, poznaję zatokę z wiatrakami Tak mi się przynajmniej zdaje. Ładną pogod mieliście i jakoś tak... bezwietrznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Nie kazda taka przykoske da sie przeplynac...a jeszzce poziom wody w miare, pozniej bedzie jeszcze gorzej... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Zrobione cyfrówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi