gooral Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 EXTRA! nie wiedzialem ze na wisle macie takie klimaty ta wisla to chyba dluuga rzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 ... a te pagóóórki to nowe wały p/powodziowe <_< ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Taki tam, urlopowy w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Witam i mam dla szanownych kolegów hicora z dzisiejszej wyprawy boleniowej Główny bohater dalej pływa a tu ponizej pamiatka po nim.Sceny naprawde drastyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Grubo niezły dublet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Taki widok przekonuje mnie coraz bardziej do stosowania haków bezzadziorowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Normalnie jak z filmów XXL podwujna penetracja, a ownery są w tym dobre. Zadziwiające jest, że ludzkie ciało jest tak mocne i kosztowało mnie to sporo siły żeby sie tego pozbyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Mariusz,a co to za filmy XXL? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Mariusz,a co to za filmy XXL? XXX w rozmiarach XXL...? a wracając do nieprzyjemnego zdarzenia - jest już nawet na J.pl taki wątek... : http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=21489& amp;#msg_21489 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Mariusz,a co to za filmy XXL? XXX w rozmiarach XXL...? a wracając do nieprzyjemnego zdarzenia - jest już nawet na J.pl taki wątek... : http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=21489& amp; amp;#msg_21489Stachu ci wszystko wyjaśnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 o kurrrrr ka wodna... musialo byc grubo...jak juz gdzie indziej napomknalem wlasnie segreguje (czytaj usuwam 80% fotek bo mi same fotografie zajmowaly ponad 20 GB na hdd)ps. wklejam stara fotke moze jako wedkarze w akcji sie nada choc wedkarza nie ma ino weda smutnie sterczy (przynajmniej sterczy a nie wisi i to wieczorem a nie z rana wiec generalnie jest pozytywnie nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 o ...jak juz gdzie indziej napomknalem wlasnie segreguje (czytaj usuwam 80% fotek bo mi same fotografie zajmowaly ponad 20 GB na hdd) U mnnie prawie 300 GB ale o kasowaniu nie ma mowy, od czego sa zewnetrzne dyski? PS. piekny wschod slonca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 PS. piekny wschod slonca to zachod jest przynajmniej tak mi sie wydaje Co do dyskow to mam 1.5TB, ale filmy na nim 1TB zajmuja (je tez usuwam od czasu do czasu), A foty usuwam glownie dla tego, ze nie chce mi sie ogladac np 5 fotek tego samego szczupaka...A i zdaza sie, ze ludzie, ktorzy sa na fotkach (jak i wydarzenia) juz wcale nie kojarza nam sie tak fajnie jak rok temu...Z egiptu przywiozlem chyba z 8gb fotek i filmow - teraz kilka lat pozniej juz mam 2.5gb) Ps Da sie jakos tagowac zdjecia? powiedzmy nadajac fotce 4 tagi:jaka ryba, kto na fotce, gdzie zlowiona, kiedy zlowiona/jaka przyneta. I pozniej np ogladajac chcesz zobaczyc np szczupaki z suck i wyskakuja wszystkie foty z tagiem szczupak i suck? nigdy nie bawilem sie nowymi wynalazkami w windowsie (mam 7) nawet puki sie dalo to w viscie zmienialem menu start by wygladalo jak w XP..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Jasne ze zachod - zacmienie mialem Ja odkrylem ostatnio zmiane raw'ow na dng i zaoszczedzam jakies 40%miejsca na dysku. Co do kasowania zdjec to jakos nie moglbym. Kiedys zmniejszalem zdjecia bo myslalem ze taka duza rozdzialka mi nie potrzebna. Teraz mam nie zapomniane pamiatki w 800x600.Co do tagow zdjec to musi sie cos takiego dac, bo mozna dodac tagi do exifa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Teraz mam nie zapomniane pamiatki w 800x600. hehehe moj pierwszy aparat cyfrowy to byl horus bodaj manty - ja nie wiem czy on nawet taka res mial;)Nie mam rawow same jpg. zawsze kasuje fotki, ktore na 100% mi sie nie podobaja - ps mialem tez pomysl robienia cropow, ale to juz nawet na bezrobotnego zbyt upierdliwe zajecie...PS. niektore fotki odwrocilem o 90stopni w irfan view i teraz jak je przetransferuje do aparatu albo komorki to ich nie widac (pisze image can not be displayed) jakis pomysl czemu? format 16:9 a fota w 9:16 (exifa nie zmienia irfan?) pomysl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Odrzańsko.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 w win 7 da sie dawac tagi do fotek (we wlasciwosciach) ale czy pozniej da sie nimi segregowac jeszcze nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Kilka fotek z ostatniej wyprawy W roli głównej ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zapas nawadniający skrupulatnie zabezpieczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 "Na żurawia" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 "Na żurawia" heheheh i na żurawia tak biorą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 heheheh i na żurawia tak biorą? Lepiej "na kormorana", ale tej metody jeszcze nie opanowaliśmy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Dobre Daniel Trzeba spróbować heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Tak się łowi ... MMA fighterzy z nad Odry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 no bo ryby nie brały to się chłopaki zdrzemli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi