hlehle Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Myślę, że co innego ich tak z nóg ścięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Myślę, że co innego ich tak z nóg ścięło To teraz wiem dlaczego tak wody mało w tej ODRZE. Bo jak się obudzili to bardzo im się chyba pić chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 chłopaki tak dobrze znaja wode ze po prostu czekali pewnie na godzine X o ktorej miały zaczac brać te konretne po które pojechali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Forecast vel Alconite ładnie to tak fotki pstrykać bez zapowiedzi Oj tam! Przyszło w południe małe zmęczenie po nocnych rozmowach o przynętach boleniowych Alconite dawaj na Oder bo ostatni dzwonek - mrozy idą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 A niektórzy mają do wędkarstwa stosunek olewczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Oooo, n asi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 A niektórzy mają do wędkarstwa stosunek olewczy. Mifas odcedza ziemniaki :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 A wędkarze poszli na stronę :) .Jezioro.Ree Irlandia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Mifas odcedza ziemniaki :lol: chciałęm sprawdzic czy na robaki będą brały ale... zmieniłem zdanie edit - poprawilem fote bo... nic nie widac... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Taki robak mały ... że nic nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Widząc to zdjęcie przypomniała mi się anegdota: Jedzie sobie kierowca samochodem i nagle zachciało mu się siku.... No to kierunek zjeżdża na pobocze, wychodzi z samochodu wyjmuje "małego" i mówi :WIDZISZ!!! jak Ty chcesz to ja staje.!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 chłopaki tak dobrze znaja wode ze po prostu czekali pewnie na godzine X o ktorej miały zaczac brać te konretne po które pojechali ...dobrze prawi...polać mu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 moj zwiadowca, tak jak ona nikt klenia nie wypatrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 przyczajka za kleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 A, jak bryndza w wodzie..... dobry laptek w samochodzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 31 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 EEE tam bryndzy nigdy nie ma.Zawsze jest wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 W morzu, latem się nie próbuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz262 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 W pogoni za sandaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Kilka fotek w akcjiiiiiiiiiiiiiiiii :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 (edytowane) Ooo, @Gugcio, widzę, że masz posokowca Czy Twój też chce Ci podbierać ryby w trakcie holu tak jak mój? Edytowane 14 Grudnia 2012 przez WhiteWillow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 takie tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 @WhiteWillow to psinka Brata. Uwielbiam ja ale brat poluje i ona nad woda jest "wychowana" choc nie powiem na wobki sie krzywo patrzyla hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 (edytowane) Ja co prawda nie poluję ale myśliwską pasję posokowce mają chyba we krwi Mój kiedyś zaaportował mi leszcza którego wypuściłem łowiąc z pomostu, innym razem uczestnicząc w holu szczupaka z brzegu po kilku minutach walki zaczął mnie drapać łapą i piszczeć prosząc, żebym już wreszcie wyholował bo nie mógł się doczekać Pod koniec holu stał prawie cały w wodzie żeby szybko interweniować jak ryba będzie już gotowa do podebrania Edytowane 14 Grudnia 2012 przez WhiteWillow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Tak to wspaniale psy i polowanie maja w genach. Ta Suka od Brata to mala wariatka, jak tylko widzi jak sie szykujemy Ryby/Knieja to swiruje i nie odpuszcza nas na krok. Szkoda ze jestem w ojczyznie raz do roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Kilka fotek w akcjiiiiiiiiiiiiiiiii :-D@Gugcio - widzę, masa idzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi