Gość DAWIDspinn Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Dokładnie to ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 I jak się spisał, wszystko wytrzymało? Ja mam 2.40 do 150g i wydawał się trochę przylekki, ale się myliłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Jest za lekki na duze sumy. Już go złamaliśmy Teraz łowimy ja na Vegeance do 200 gram a ojciec na jeszcze inną do 200 gram ale nazwy nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Tak myślałem. Dobry na bezzaczepowe miejsca, ale jak trzeba przytrzymać to brakuje mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) Wczorajszy rdzawczyk http://www.youtube.com/watch?v=3hjQVCM0f40 Edytowane 3 Października 2013 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Śpoczko warunki, i filmik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Wczorajszy rdzawczyk http://www.youtube.com/watch?v=3hjQVCM0f40 fajne klimaty i genialne ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz262 Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Miejscówka na słoneczny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Z dzisiaj. Nie polecam, szczególnie kolegom, brodzenia w październiku w OP1, zwłaszcza jak przeciekają ;p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 już jesień 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Piękna ta jesienna Odra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 już jesień Super fota, sam robiłeś z wyzwalacza czy kolega robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 dzięki, sam seria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 już jesień o i to lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Fajne kolorki Piotr - to zatoka W ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Taaaaa a na zdjęciu Paweł W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Też poznałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz262 Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Mglisty pażdziernikowy ranek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Zdjęcie bez większych walorów estetycznych ale co mi się podoba szczupaczek w połowie w podbieraku a guma juz wisi na siatce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 wyciągnięty czy pomachał ogonem??? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 (edytowane) Czerwiec nad Sanem był wyjątkowo owocny w emocjonujące hole .Były nawet pościgi za uciekającym z nurtem pstrągiem. Edytowane 25 Października 2013 przez tomi78 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 @meyger, wyciągnięty fotka z przed kilku tygodni a dopiero teraz to zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 No to ci powiem że miałeś niesamowitego farcika :lol: Z moim szczęściem mi na 1000% pomachał by ogonem Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi