EMMS Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 To zdjęcie pochodzi z zeszlorocznej kolekcji - 82,5 albo 89cm stwierdziło że nie zamierza ze mną pozować (raczej do działu humor) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 He he ,dostałeś z liścia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Mi , się to kojarzy z czymś innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) ./ Edytowane 29 Października 2013 przez Joah12345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Rozwiewam wątpliwości - ani liścia, ani zatwardzenia nie było Zaparcia (ale tchu) były w tym roku jak podnosiły się naprawdę wielkie kłody do jerków i, jak na luje przystało, po podpłynięciu do burty łodzi zawijały się i znikały... Niestety sierpień u szwedzików nie jest miesiącem jerków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) Z bardziej poważnych ujęć (niestety tylko asystowałem przy właściwej akcji...): Pytanie dodatkowe: Co to za przynęta? Edytowane 29 Października 2013 przez EMMS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 I ja coś dorzucę z Dunajcowych łowów. http://imageshack.us/photo/my-images/22/vmpb.jpg/http://img22.imageshack.us/img22/3849/hflj.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/577/m40p.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) I ja coś dorzucę z Dunajcowych łowów. http://imageshack.us/photo/my-images/22/vmpb.jpg/http://img22.imageshack.us/img22/3849/hflj.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/577/m40p.jpg/No, Dawid miałeś po prostu farta Ale..... nie byłeś sam Edytowane 29 Października 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Swietna fota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 To zdjęcie pochodzi z zeszlorocznej kolekcji - 82,5 albo 89cm stwierdziło że nie zamierza ze mną pozować (raczej do działu humor) Czasem tego typu fotki wychodzą nam bez względu na to czy tego chcemy czy tez nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 W zasadzie takie właśnie zdjęcia, przynajmniej u mnie, po czasie wywołują największego banana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Dokładnie Zauważ że na obydwóch zdjęciach mamy bardzo podobne miny a co najbardziej mnie zastanawia zamknięte oczy oraz zaciśnięte zęby? Wiesz, Ty to jeszcze miałeś prawo bo szczupak potrafi ugryźć swoimi ząbkami a kleń raczej nie gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 A ja myślałem że to ciężar ryby wywołuje takie miny :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Klenie faktycznie nie gryzą, ale na pewno dysponują inną tajną bronią, której dotychczas nie ujawniły A propos szczupaczych zębów, można powiedzieć, że jestem weteranem starć z nimi, a najbardziej staram się unikać kontaktu ze skrzelami - bo kontakt z nimi + wierzgnięcie = wszyscy wiedzą, co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 W nawiązaniu do poprzedniego posta - zdjęcie mówi samo za siebie, po jednym dniu szczupaczenia i chęci oszczędzenia rybie stresu związanego z grippem i całym rytuałem podbierania, łapka wyglądała tak: Niestety jakość nie powala, bo podręczny aparato telefon z wrażenia załapał kurz w obiektyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Oddzielną kwestią pozostaje odpowiedź na pytanie:Czy powstałe rany to "wina" ryby, czy niezbyt precyzyjnego chwytu, którego odpowiednie wykonanie należy do wędkarza... PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Pewnie jedno i drugie; po tygodniu intensywnej eksploatacji wody, chwyt pod skrzela musiał się skończyć "pofarbowaniem" ręki Zresztą nie tylko jeden pajk przyczynił się do tych ranek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Jeśli łowisz dłużej niż 3dni z rzędu, dobry podbierak zdaje się niezastąpiony.I lowi się przyjemniej- nie ma stresu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Dopiero w tym roku do tego dorosłem, bo mimo że miałem się za weterana "łapkowania" ryb, szczupak ostro zaprotestował i władował mi kotwicę Bustera prawie po sam zadzior w rękę... Kiedyś to musiało się zdarzyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz262 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Ot taki jesienny klimacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 (edytowane) Więc i ja może coś wrzucę w temat, oczywiście z góry zaznaczam że autorem tych dwóch zdjęć jest kol. W.PTAK! Niestety ale moje foty zrobione moją hybryda w trybie niemal AUTO niestety sa już z innej półki Edytowane 9 Listopada 2013 przez Winko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Pierwsza fota, (jak to się obecnie mówi ) wymiata .Pozostałe, jak to mawiano onegdaj ...bardzo klimatyczne, bijące optymizmem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Więc i ja może coś wrzucę w temat, oczywiście z góry zaznaczam że autorem tych dwóch zdjęć jest kol. W.PTAK! Niestety ale moje foty zrobione moją hybryda w trybie niemal AUTO niestety sa już z innej półki Zazdroszczę widoków.A foty są świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi