Skocz do zawartości

Wędkarze w akcji.

Rekomendowane odpowiedzi

Tak trochę od parady, bo w zasadzie są na nich nie wędkarze a ryby w akcji :) , wrzucę kilka zdjęć:

6z0p.jpg

Na w/w dobrze widać, że ryba, której skrzele kiedyś rozerwano, ma szansę w dobrej kondycji doczekać kolejnego "pogromcy" :D [a nie że "się nie da... przecie to trup jak tyle farby z niej poszło", jak zwykli mawiać wędkarscy jaskiniowcy ;) ]

ik2p.jpg

Widoki na podkarpaciu czy też w nowosądeckim mamy podobne - piękne! Mam nadzieje że miałes również na myśli mówiąc ,,foty sa świetne choć jedno z dwóch ostatnich fotek  :D  Dwie pierwsze to klasa sama w sobie  ;)

Każda jedna jest spoko :D :D :D

Ale masz rację co do jednego, dwie pierwsze to klasyka. Oraz mogły by być fotami reklamowymi  (wiemy gdzie), bo są extra :D :D :D :D

pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...

Tak mi się wzięło na wspominki. Kurcze, maj... ^_^ Dwudniowa wyprawa za jaziami. Bajeczne widoczki, ryby dziarskie i za krótkie dnie :)

1526171_603964246343759_2116122553_n.jpg

A po całym dniu wędkowania, biwak w starym olsie nad rzeką. Wspaniałe chwile, śpiew słowika i hukanie sowy całą noc. Rano kawa z ogniska i dalej na połów  :lol:

1504113_603964586343725_1705375071_n.jpg

• Like 12

Hejka!

Może i ja coś od siebie dorzucę?
_MG_7608.jpg

Górskie, pstrągowe jeziorko na Zielonej Wyspie

018q.jpg

Chłodzenie klejnotów w czasie dość ciepłego jak na Irlandię lata ;)

P1080070.jpg

Kolejny zębaty przyłów w czasie okoniowania...

579184_3877793625727_898972190_n.jpg

Często i gęsto się zdarza że zębate swiece odwalają, ale niezbyt często jest tak, że walną tak wodą w twarz że instynktownie człowiek odwraca głowę :D Ale co tam, zimna woda zdrowia doda :D

IMG_6660.jpg

Okoniowy dublecik w stylu "tej, patrz, patrz!!! za nim płynie, tam rzucaj, rzucaj mówieee!!!" ;)

No, tyle na teraz, bo przecież nie ma sensu wrzucić wszystkich zdjęć w jeden post i zanudzić wszystkich przewijaniem stron.

Zdrówka!

• Like 4

Tam wiesz... ;) Swoim skrótem walnąłem HDRki, zamiast "HDRki"

Jak go zwał, tak go zwał, fotki chłopaków z Elite Sport Fishing, są jak dla mnie jednymi z najbardziej rozpoznawalnych :D

Duża część ludzi nie za bardzo lubi tak mocne "podkręcanie" fotek, ja uwielbiam taki styl, choć sam nie bardzo to stosuję.

Co do ujęć, model dobry, to i fotki fajne heheee

Najlepsze fotki z ryb mamy jak mój kumpel jedzie mocno "zmęczony" po imprezie dzień/noc wcześniej, kiedy wykonywanie rzutów wedką jest dla niego zbyt duzym wysiłkiem, wtedy bierze aparat i foci, a ja się bawię.

_MG_0087.jpg

IMG_3954.jpg

Zdrówka!