Winko Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Widoki na podkarpaciu czy też w nowosądeckim mamy podobne - piękne! Mam nadzieje że miałes również na myśli mówiąc ,,foty sa świetne choć jedno z dwóch ostatnich fotek Dwie pierwsze to klasa sama w sobie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Kiedy czujesz się zmęczony... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Tak trochę od parady, bo w zasadzie są na nich nie wędkarze a ryby w akcji , wrzucę kilka zdjęć: Na w/w dobrze widać, że ryba, której skrzele kiedyś rozerwano, ma szansę w dobrej kondycji doczekać kolejnego "pogromcy" [a nie że "się nie da... przecie to trup jak tyle farby z niej poszło", jak zwykli mawiać wędkarscy jaskiniowcy ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIO87 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Widze Bartek wrzuciles mnie madafakir jak sie patrzy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Widoki na podkarpaciu czy też w nowosądeckim mamy podobne - piękne! Mam nadzieje że miałes również na myśli mówiąc ,,foty sa świetne choć jedno z dwóch ostatnich fotek Dwie pierwsze to klasa sama w sobie Każda jedna jest spoko :D Ale masz rację co do jednego, dwie pierwsze to klasyka. Oraz mogły by być fotami reklamowymi (wiemy gdzie), bo są extra :D :Dpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Poperku fajną fotkę mi zrobiłeś ,jako że wiem to i tak nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-7 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 A u mnie w tym roku wydarzyła się taka akcja 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Fajny pomysł na ślubne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Łukasz,świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Super atmosfera gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 fajnie, ostatnie chwile z wędką... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zamiast muchy mógłbyś jeszcze jakiegoś łamańca sobie przewiązać Super sesja! Tylko żeby żony za szybko ryby nie zmęczyły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Tak mi się wzięło na wspominki. Kurcze, maj... Dwudniowa wyprawa za jaziami. Bajeczne widoczki, ryby dziarskie i za krótkie dnie A po całym dniu wędkowania, biwak w starym olsie nad rzeką. Wspaniałe chwile, śpiew słowika i hukanie sowy całą noc. Rano kawa z ogniska i dalej na połów 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Przyczajony tygrys, ukryty smok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Przyczajony tygrys, ukryty smok? Si,si To płochliwe bestyjki są, gdy woda niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 czuć klimat wyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Hejka!Może i ja coś od siebie dorzucę?Górskie, pstrągowe jeziorko na Zielonej Wyspie Chłodzenie klejnotów w czasie dość ciepłego jak na Irlandię lata Kolejny zębaty przyłów w czasie okoniowania... Często i gęsto się zdarza że zębate swiece odwalają, ale niezbyt często jest tak, że walną tak wodą w twarz że instynktownie człowiek odwraca głowę Ale co tam, zimna woda zdrowia doda Okoniowy dublecik w stylu "tej, patrz, patrz!!! za nim płynie, tam rzucaj, rzucaj mówieee!!!" No, tyle na teraz, bo przecież nie ma sensu wrzucić wszystkich zdjęć w jeden post i zanudzić wszystkich przewijaniem stron. Zdrówka! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 (edytowane) Ułaskawianie mojego okonka Edytowane 5 Stycznia 2014 przez Toudinho 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Znam te HDRki z Fejsa chyba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Temat coś cichy, to może jszcze coś wrzucę Dawać Panowie, nie wierzę że nie macie żadnych fot! Zdrówka! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Znam te HDRki z Fejsa chyba ...raczej do hdr-a to daleko...Pele, fajne ujęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Tam wiesz... Swoim skrótem walnąłem HDRki, zamiast "HDRki"Jak go zwał, tak go zwał, fotki chłopaków z Elite Sport Fishing, są jak dla mnie jednymi z najbardziej rozpoznawalnych Duża część ludzi nie za bardzo lubi tak mocne "podkręcanie" fotek, ja uwielbiam taki styl, choć sam nie bardzo to stosuję. Co do ujęć, model dobry, to i fotki fajne heheeeNajlepsze fotki z ryb mamy jak mój kumpel jedzie mocno "zmęczony" po imprezie dzień/noc wcześniej, kiedy wykonywanie rzutów wedką jest dla niego zbyt duzym wysiłkiem, wtedy bierze aparat i foci, a ja się bawię. Zdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nudy w robocie ... wędkarze w akcji "przemęczenie materiału" Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi