Skocz do zawartości

Wędkarze w akcji.

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie kozak foty, wrzucajcie więcej :D Trochę od siebie dorzucę sezon 2013 na 2014 chce robić lepsze zdjęcia heh  B)

Nawet Porsche Panamera zagościło na parkingu ;)

v8i0.jpg

@Proraf w akcji, w tle pasibrzuch zdobywający obiad  ;) 

z71o.jpg

My się zimy nie boimy mimo, że nic nie łowimy :D niedzielne wypady z @Joah, biedronka była na tyle blisko żeby pójść po piwko  :rolleyes: 

n4yt.jpg

ab85.jpg

snwd.jpg

pyszne ognisko, wielka ulewa no i się chowamy pod drzewem  -_- z @Mkor

doz9.jpg

Warciańskie klimaty przy wyżówce

t0pb.jpg

Na odrzańskim rejonie...

r65r.jpg

No i na sam koniec twórcza samojebka  :ph34r:  :P 

sjou.jpg

• Like 5

post-46417-0-16734000-1390153309_thumb.jpg

Kolega uwielbia podbierać ryby, więc czemu nie... Jeden z moich pierwszych pstrągów w obecnym sezonie.

post-46417-0-82757300-1390153440_thumb.jpg

Mina Natalii typu "szczena opada"... Przekonała się właśnie że tęczaki potrafią więcej czasu przebywać w powietrzu niż w wodzie, podczasz kilkunasto metrowego odjazu w dół rzeki...

• Like 7

Hell Yeah!!! To kocham! Więcej, więcej! Wkurzajcie do bólu, żebym nie narzekał na złą pogodę, tylko próbował coś połowić i pochwalić się tutaj :D

A fotek Natalii, to jak najwięcej bym prosił!!! Niewiele dziewuch wśród nas łowiących, więc perełki jak najbardziej mile widziane, a nie tylko klub samca heheee

IMG_5785.jpg

W tych pięknych okolicznościach... na krawędzi podwodnego stoku... ehhh fajnie było :D

P1040625.jpg

Moja najlepsza (irlandzka) biała ryba pod spinning! Hybryda wzdręgi i leszcza! Jak ktoś łowi UL, to potrafi zmęczyć łapę! Nie dało się tego ciągać na żyłkę poniżej 14tki :D Na wędce kamerkę miałem, ale przez pomyłkę wyczyściłem folder z filmikami :(

• Like 4

Pele76, fajna hybryda :) Taka "przypakowana" jak po koksie  :lol: Swoją drogą pamiętam w Szwecji (jezioro Sylian) , łowiłem coś podobnego do wielkiego klenia i właśnie leszcza. Taka jakby mieszanka. Nikt nie wiedział czy to leszcz czy kleń :huh:  A ryby dochodziły do 50 cm :) Brały głównie na płyciznach (0,5 m, wody). 

Dzięki chłopaki, za miłe słowa. Nie bawię się fotografią, ot tak czasem coś uwiecznię... Na pierwszych dwóch zdjęciach, widoma sytuacja, hol i rzut mojej żony. Ale czy na trzecim, w zimowej scenerii, ktoś mnie wypatrzył, jak łowię ?? :)

Edytowane przez Paweł nizinny