apioo Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Robią te trampki na zwykłej podeszwie bez filcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 A tego to nie wiem... zobacz na stronie vision... ale nie widziałem innych niż te z filcem. .. napisze tak... są lekkie i przyczepność znakomita.. cena bdb... szybko wysychaja bardzo wygodne.. <br /><br />A to ze są inne niż wszystkie i każdy na nie zwraca uwagę to inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Trampek nie mogę znaleźć, ale wóz wędkarski fajny robią http://www.visionflyfishing.com/page.php?page_id=384 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 http://hurch.pl/urban-felt-p759.html Tomek, działo się coś wczoraj nad wodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Nie było najgorzej ... kilka pstragow jeden lipien. Woda niska i przeswietlona. I zimno jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Siksa, dzięki .., ale na domowej stronie Visiona szukałem - już nieprodukowane Nie robili ich z inną podeszwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Zdjęcie autorstwa Kolegi Mefika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 o a miałeś jakiś kontakt z rybą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Pisałem, że z rybami nie bylo źle, z tym zastrzeżeniem, że nie z tymi, które widziałbym na haczyku. 5 szczupaków (w tym ~60, ~55, ~50) i trochę okonków, tylko jeden oczko lepszy - 24 cm. :/ Wiosno, przybywaj! A my tymczasem wróćmy do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-7 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Czego się nie robi dla ukochanego woblera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Taka sytuacja 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-7 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Na bezrybiu i grzyb ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Staaaary! Pomyśl jak trafisz na "ławicę" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Widzę ze grzyby halu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Eeee chieba nie były, ja mam tak naturalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Po samym zdjęciu stawiałbym bardziej na Szwecję niż na Irlandię, ale bym się przejechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Jednak Irlandia jak tak dalej pojdzie to bedzie Atlantyda II dyma tym deszczem od kilkudziesieciu dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 http://jerkbait.pl/topic/11435-w%C4%99dkarze-w-akcji/page-24...nie wiedziałem, że Jacyków ubiera również wędkarzy ... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Taka sytuacja I tym mnie rozbroiłeś. Gratulacje. Jak ktoś lubi zbierać prawdziwki tak jak ja to mu kopara opada... Za granicą nie tylko ryby większe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Patu jeszcze mało wiesz może cię z nim umówić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Pozostawię ten metroseksualny styl dla Ciebie....ja wolę typowo wedkarsko-outdoorowe barwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 ...nie wiedziałem, że Jacyków ubiera również wędkarzy ... Jacyków to ten co lubi w pupe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Jacyków to ten co lubi w pupe??? W Stellę myślisz? hyhyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 ...ziom,kolokwialnie mówiąc to poszukiwania Stelki w prywatnych zasobach ...a nie po blokersowemu "w pupę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Koledzy tak patrząc z boku na wasze preferencje seksualne to może powinniście poszukać forum z tęcza w logo ?? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi