tpe Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Kamen, czy krzok? Okolice Macroom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Szczupaczy przyłów przy lekutkim okoniowaniu.Jak najbardziej okolice Macroom, dobrze znasz miejscówkę? Łowisz tam na Gearagh?Aż sobie fotkę musiałem zrobić na pamiątkę, bo to chyba 3 raz na rybach w tym roku, jak widziałem gładką taflę wody... fakt że godzinę później już lało, ale... było ładnie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Ale piękny widok Pochwal się okoniami z miejscówki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Nooo... Malo kiedy dorastaja do regulaminowych rozmiarow JB dlatego tez malo kiedy wrzucam tutaj fotki z rybami. To paproszenie, wiec dziennie wyciagniesz i 100 ryb, ale malo z nich dochodzi do 30cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Łowię tylko na Allua. Reszty zbiorników nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Przypomnij mi jeszcze skund żeś jest? Bo my dość często w stronę Allua uderzamy, w sumie częściej jesteśmy na Lee poniżej jeziora, ale na Allua czasami też uderzamy.(fotkę wrzucałem już wcześniej, ale dla przypomnienia)Allua mnie mocno relaksuje heheee Ale wyników jakichś strasznych tam nie mieliśmy, bo my łowcy brzegowi/brodzący raczej jesteśmy, a jak braliśmy łódkę od Grega, to raczej plywaliśmy niż łowiliśmy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Ja to jestem Kerryman Do Grega mam kawałek, ale staram się być u niego przynajmniej raz w roku na jego zawodach. Kiedyś jeździłem częściej, tylko drużyna mi się rozjechała... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Ja to Corkman nu ale skad dokladnie? Moze kiedys oprowadzisz po swoich miejscowkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Tpe, chodzą słuchy że śledzie itd :D A to z wczoraj, filtr został w domu, trzeba było sobie radzić 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Trzeba przyznać że świetny pomysł na kadr , uwielbiam ,,kreatywne " fotki,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 A i patent z okularami bardzo dobry i już sprawdzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Trzeba przyznać że świetny pomysł na kadr , uwielbiam ,,kreatywne " fotki,pozdrawiam. Fotomontaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 I ogólny spisek :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Bo wiecie, zrobić kupę na zewnątrz woderów, nie brudząc przy tym bielizny, to też jest talent A wydostać się samemu z mułu na brzegu rzeki, zakopując się wcześniej ponad jajka Życia się człowiek kiedyś pozbawi, bo akurat ryba gdzieś żerowała, a muł? heh, tam problem... przecież dno gdzieś musi być!Ale najlepsze jest to, że panna ma łyknęła wytłumaczenie o smrodzie w mieszkaniu Bo wiesz kochanie, deszcz pada, to z rur zaczyna śmierdzieć heheee Największy jak na razie w tym roku i pierwszy jak na razie, który może według regulaminu tu być wrzucony Tu jeszcze jedno, z naszych samoukowych zmagań z muchą, przy nieżerującym pstrągu 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Pele, zrobiłeś z tego jeden z najciekawszych, a na pewno najśmieszniejszych wątków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) Staram sie fotkami i komentarzami przekazac pozytywna energie jaka trzymamy na naszych wypadach.Nie boj nic, sezon sie dopiero zaczyna bedzie tego wiecej!Jakbym gdzies przegial, ze zdjeciami/komentami, to dajcie dyskretnie znak-sygnal ze cos jest nie halo heheee Zdrowka! Edytowane 3 Maja 2014 przez Pele76 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 W poszukiwaniu Narwiańskich Boleni. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 czyżby troling boleniowy na pełnym gazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Najlepiej brały na 3/4 manetki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Najlepiej brały na 3/4 manetki Dzięki; wreszcie wyjaśniła się tajemnica-dotychczas myślałem, że coś takiego jak narwiańskie bolenie jest w zaniku (na moim odcinku średnia wynosi ok. jednej sztuki na rok ). Sądząc z miny, byłem w błędzie; chyba, że to gdzieś daleko ode mnie... Czas wyregulować silnik i zacząć łowić w speed troll'u! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 (edytowane) Poranna modlitwa o bolka Edytowane 11 Maja 2014 przez Pavko 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 A modły zostały wysłuchane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Połowicznie, ja zaliczyłem jedno branie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 To i ja coś wstawię z akcji Staramy się maskowaćŁowić o najlepszej (najładniejszej) porze dniaZacięte ryby podbierać rękąUnikać kontuzjizłowione okazy dotlenić i uwolnićpodziwiać piękne widokii łowić w bajkowej sceneriipozdro 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 W poszukiwaniu Narwiańskich Boleni.odważnie bez kasku przy tej prędkości bolki wskakują do łódki jak tołpygi w poszukiwaniu Narwiańskich Jazi Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi