Kamil Z. Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 @Toudinho, ujęcia świetne, szczególnie wędkarz o zachodzie i multik, aczkolwiek momentami "nieco" to wszystko razi...Nie wiem, czy to kwestia ustawień mojego monitora, czy u innych też tak jest, ale mi się chwilami soczewki kontaktowe zwijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 @Toudinho, ujęcia świetne, szczególnie wędkarz o zachodzie i multik, aczkolwiek momentami "nieco" to wszystko razi...Nie wiem, czy to kwestia ustawień mojego monitora, czy u innych też tak jest, ale mi się chwilami soczewki kontaktowe zwijają Pewnie za duży masz kontrast Kamilu ....ja oglądam na Eizo CG241W czyli mam bardzo mały kontrast i jasność i wszystko jest git....moge się nawet pokusic o stwierdzenie, że postprodukcja wzorcowa jak do tego typu fotek pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 @Kamil Z. możliwe, że razi bo fotki są po obróbce. Mi się jednak tak podoba i tyle w temacie. To tylko zdjęcia patrzeć nie trzeba, spinać i krytykować też nie ma co To jak już tu piszę to i coś wstawię 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 (edytowane) Blaas F 2,4 m. 25 LB w akcji Edytowane 13 Maja 2014 przez Forecast 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Gruby zaczep musiał być, skoro tak nagiął tyczko - blasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 ..po drugiej stronie ponton z odkręconą manętką od tośki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 @Toudinho, w czym te fotki tak HaDeeRujesz? Photomatix, Machinery?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Dynamic Photo HDR 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Mam nadzieję, że model się nie obrazi... i spadaj do wody... Model: Igor "dzerwys" Olejnikwedka: na blanku BLAAS F (chyba do 20/25g)Kołowrotek: Shimano CURADO 101DLinka ? Przynęta: TOMY RAPTOR BS 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 He he nie obrazi Wedka 2.60 15lb 28grLinka Duel cos 0,12ii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 @Kamil Z. możliwe, że razi bo fotki są po obróbce. Mi się jednak tak podoba i tyle w temacie. To tylko zdjęcia patrzeć nie trzeba, spinać i krytykować też nie ma co Nie mam nic do obróbki, bo chyba każdy cyfrowy negatyw wymaga jakiejś tam ingerencji. Sam korzystam z prostych programów graficznych do korekty tego, czy owego.Mam na myśli tylko mocną zabawę suwakami, skutkującą min. aureolką wokół wędkarza itd...I absolutnie się nie spinam, ani nie krytykuję, jeno swoje zdanie wyrażam.Bo skoro gdzieś się zdjęcia zamieszcza, to chyba nie ma co oczekiwać, że się same pozytywne opinie usłyszy? PozdrówkaKamil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Dla mnie te ich fotki sa fajnie przesadzone, mają chłopaki swój styl i tyle. Nie jest to przegięcie na poziomie baby z brodą przecież A tymczasem ja jako model na fotach z telefonu mojego kumpla. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Jeszcze "Konczity Parówy" na tym forum nie było, więc Pele, proszę, nie wywołuj wilka z lasu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Lesio na ul. Tak ze 2.5kg miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Na micro jiga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Mówiłeś, że brzydkie, a tu proszę, stary lechu docenił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Zobaczymy jak mi taki lesio na muchówce poszaleje, bo ostatnio ostro z powierzchni zbierały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 U mnie nie chciały na przedwiośniu, chociaż poprzedni sezon miałem bogaty w leszczowe przyłowy na UL i paproszki, w tym roku bieda, a widywałem ich sporo.Teraz mamy maj i się na nie obraziłem, niech czekają na przedwiośnie 2015, kapryśne latawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 U mnie to w sumie lesio ten na fotce to jedyny taki spory, w moim wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 A może masz jakieś pozowane zdjęcie z rzeczonym Leszkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Lesio dużo nie popozował bo staliśmy w wodzie po pas i dość szybko poszeeeedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Urośnie i wróci większy O ile jakiś pajk (X)L go nie przekąsi w międzyczasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Na pstrągowo... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Warciany auto-bot 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi