dzerwys Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Wedkarz po akcji Blass F po braniu szczupaka ok 50cm pękł w dwóch miejscach i zrobił się z niego trawelek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Upsik... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Wedkarz po akcji Blass F po braniu szczupaka ok 50cm pękł w dwóch miejscach i zrobił się z niego trawelek IMG_8580.jpg... przy metrówce wyciągałbyś włókna z burty ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Wedkarz po akcji Blass F po braniu szczupaka ok 50cm pękł w dwóch miejscach i zrobił się z niego trawelek IMG_8580.jpgMasakra jakaś... zacięcie było jakieś zamaszyste aż za ucho czy jak? Widać nerwowy przykurcz palców u stopy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Wedkarz po akcji Blass F po braniu szczupaka ok 50cm pękł w dwóch miejscach i zrobił się z niego trawelek IMG_8580.jpgA taki ładny był, amerykański... tzn. polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Wedkarz po akcji Blass F po braniu szczupaka ok 50cm pękł w dwóch miejscach i zrobił się z niego trawelek IMG_8580.jpg Pewnie szczupaczek dał z siebie wszystko jak zobaczył kolor wędki Ale chyba tylko na nerwach się skończy. Pan Krzysztof to solidna firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Masakra jakaś... zacięcie było jakieś zamaszyste aż za ucho czy jak? Widać nerwowy przykurcz palców u stopy ..to porażenie wysokim modułem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Zacięcie jak zacięcie normalne Nerwów nie było połamałem nie pierwszy kij ale za to jakie zdziwko Sam bym chętnie zobaczył swoją minę w tamtym momencie fakt faktem Grzesiek palce prawdę Ci powiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Wedkarz po akcji Blass F po braniu szczupaka ok 50cm pękł w dwóch miejscach i zrobił się z niego trawelek IMG_8580.jpgTen, który mi się tak podobał na "solance"???? Masakra jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Waldek to ten kij...Sprawa już załatwiona z Panem Krzysztofem a finał przeszedł moje najśmielsze oczekiwania, ponieważ byłem drugim właścicielem tej wędki Wiec pozostaje mi tylko pogratulować profesjonalnego podejścia do klienta no i podziękować! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Spigoty wprawione i jest klasyczny travel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Myślę, ze rozwiązanie jeszcze inne. Lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Lepsze lepsze Ze złamanej wędki wszystkie komponenty zostaną przełożone na nowy blank zrobiony za bardzo symboliczną kwotę do tego koszty robocizny.Bomba!!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Co klasa, to klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Nooo. tak to nie żal wędki łamać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Lepsze lepsze Ze złamanej wędki wszystkie komponenty zostaną przełożone na nowy blank zrobiony za bardzo symboliczną kwotę do tego koszty robocizny.Bomba!!! Świetne podejscie do klienta. Jeden taki gest wart duuuuuże więcej niż jakieś tam nietanie klipsy i materialy reklamowe To co Igor? Kiedy łamiemy nową wersję? BO ja planuje kolejne wodowanie na Czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Nowa wersja dop .w lipcu bo Pan Krzysztof jedzie na wschód W czwartek możemy próbować łamać RX8 batsona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Albo Marchewkę która mogę zabrać na oględziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 W sumie czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Na rybach liczy się wygodna miejscówka nad rzeką Edytowane 3 Czerwca 2014 przez mesrio 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Jak ty nosisz ten fotel ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Są dwie opcje:dla kleni zrobię wszystko( jestem Pudzianem ) albo fotel jest dmuchany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 albo trzecia opcja: to fotel jakiegoś miejscowego wygodnisia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 W sumie może i była trzecia opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Grześ przyznaj się że wymontowany z tamtej Astry Ps. co to za woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi