Fishnen Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 (edytowane) A teraz według Ciebie lepiej,czy może jeszcze przeszkadza Ci, że robiłem pod światło. Edytowane 30 Października 2015 przez Fishnen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Lepiej. Mimo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 To mam dla ciebie kolego @popper jeszcze jedno zdjęcie robione pod światło. Czasami w takich nieostrych zdjęciach i robionych pod światło jest ukryty głębszy sens,(tak jak w wypuszczaniu złowionych ryb). No i zdjęcie bezsensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 ....ale to już nie wedkarze w akcji...tylko miesiarze na robocie........ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Świetne foto! Daj namiar, gdzie takie małe śpioszki można zakupić http://www.kurkawodna.eu/pl/1/sklep/3/2/ Mamy jedną parę na sklepie.. świetnie wykonane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 ....ale to już nie wedkarze w akcji...tylko miesiarze na robocie........ Ciekawe spostrzeżenie, poczym poznałeś?Że emeryci, ze nie maja firmowych ciuchów i że muszą cos zjeść żeby nie zdechnąć z głodu na emeryturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 fotka kolegi loko86 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Ciekawe spostrzeżenie, poczym poznałeś?Że emeryci, ze nie maja firmowych ciuchów i że muszą cos zjeść żeby nie zdechnąć z głodu na emeryturze. Nie oceniam ludzi po wyglądzie to intuicja i krótkie , ale zawsze "doświadczenie" w tej kwestii.....chyba że chcesz mi i sam sobie wmówić , że to słynni polscy pionierzy cr................ci dwaj z głodu raczej nie zejdą....dobry podkład narobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 fotka kolegi loko86 ekipa2.jpg Fajne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Nie oceniam ludzi po wyglądzie to intuicja i krótkie , ale zawsze "doświadczenie" w tej kwestii.....chyba że chcesz mi i sam sobie wmówić , że to słynni polscy pionierzy cr................ci dwaj z głodu raczej nie zejdą....dobry podkład narobili Niestety kolego @czocho intuicja i doświadczenie Cie zawiodło, dlaczego nie muszę tłumaczyć. Fora wędkarskie są pełne „etycznych wędkarzy”, dziwne tylko, że ta etyka nad woda całkiem inaczej wygląda,tam spotkanie wędkarza, który wypuszcza ryby graniczy z cudem. Jeśli jednak już się zdarzy, ze ktoś wypuszcza swoja zdobycz to najczęściej należy do młodego pokolenia,lub ryba jest zadurza, (czyli będzie stara i niedobra do jedzenia) albo niewymiarowa. Starsi wędkarze raczej mają inne podejście do złowionych ryb, dla większości z nich wypuszczanie złowionychryb jest nieetyczne, dla nich to marnotrawstwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) Wędkarze w akcji. Edytowane 1 Listopada 2015 przez Fishnen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Do kol.Fishnen - nie wiem o czym Ty tutaj piszesz . Mam za sobą prawie 50 lat życia i dzięki temu forum zrozumiałem , co znaczy wypuszczanie ryb. Od kilku lat wypuszczam wszystkie złowione ryby i bardzo cieszę się z tego powodu . Propaguj takie postępowanie wśród Twoich kolegów , a nie ich tłumacz.Marnotrawstwem można tłumaczyć ich postępowanie , bo ich synowie szczupaka ,czy inna rybę oglądać będą tylko w akwarium jako eksponat . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Kolego @ rd1_68 ja wypuszczam ryby od 1996 roku i nie zamierzam nikomu nic tłumaczyć,bo to czy ktoś zabiera ryby, czy je wypuszcza to jego sprawa. Jak widzisz za rok będzie już 20 lat i żadne forum niemiało na to wpływu. Edytowane 2 Listopada 2015 przez Fishnen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Wędkarze w akcji. Edytowane 2 Listopada 2015 przez Fishnen 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Kolego @ rd1_68 ja wypuszczam ryby od 1996 roku i nie zamierzam nikomu nic tłumaczyć,bo to czy ktoś zabiera ryby, czy je wypuszcza to jego sprawa. Jak widzisz za rok będzie już 20 lat i żadne forum niemiało na to wpływu. A tutaj się nie zgodzę. W przypadku naszych wód zabieranie drapieżnika jest szkodliwe dla ekosystemu. A przy okazji dla nas wędkarzy chcących łowić okazy nie tylko w Szwecji również. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Niestety kolega Fishnen ma rację... nie ma zakazu zabierania drapieżników. Więc każdy ma prawo zrobić z rybą co chce... Ja osobiście jestem za wypuszczaniem wszystkich ryb...ale póki co nie można zmusić kogoś kto zabiera ryby z łowiska do tego aby je wypuszczał. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grelo6 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Wędkarze w akcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 W akcji nad Bugiem i Odrą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Jezioro Kaleńsko. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Dunajeckie klimaty. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Duzo fajnych fot ostatnimi czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi